Ben Selzeh, Yoncax,Vahidem,Smart girl ve Fatoşun Ağustos hamileler listesine ekleneceğini tahmin ediyorum hayırlısı hakkınızda arkadaşlar.
ınsallah canım ınsallah agzın bel yesın senın emı🙂
Ben Selzeh, Yoncax,Vahidem,Smart girl ve Fatoşun Ağustos hamileler listesine ekleneceğini tahmin ediyorum hayırlısı hakkınızda arkadaşlar.
Belirti aramayın derken bazı arkadaşlar ben hamile değilim hiç belirtim yok diyor umutsuzluğa kapılıyor elbette birsürü belirti var hissedenler hissediyor ümitsizliğe kapılmayın diye dedim arkadaşlar.
inşallah canım inşallah,kız bugün cuma dua etsene bizim için.ben etcem bugün🙂Ben Selzeh, Yoncax,Vahidem,Smart girl ve Fatoşun Ağustos hamileler listesine ekleneceğini tahmin ediyorum hayırlısı hakkınızda arkadaşlar.
kız sende güzel bebiş resmi koysana🙂İyim cnm sağol midem çok rahatsız ediyor.Sana ve bazı arkadaşlara özelden mesaj attım ama geldimi bilmiyorum resim ekliyorum olmuyo bazı şeyleri yapamadım gitti.🙂
inşallah canım inşallah,kız bugün cuma dua etsene bizim için.ben etcem bugün🙂
İyim cnm sağol midem çok rahatsız ediyor.Sana ve bazı arkadaşlara özelden mesaj attım ama geldimi bilmiyorum resim ekliyorum olmuyo bazı şeyleri yapamadım gitti.🙂
Beceremedimki koyayım yüklüyorum diyo olmadı birtürlükız sende güzel bebiş resmi koysana🙂
unuturmuyum kız aşkolsun!!!bızım içinde edın dua sakın unutmayın heeee🙂