Selzeh senin şu bebek resmini çok beğeniyorum çok tatlı ne zamandır söylüycem aklımdayken söyleyim dedim
canım sagol o bebişi görünce içim gitti böyle dedım foruma koyayım hemncik dıye ınsallah böyle tatlı bır bebişim olur amın yarabbım
Selzeh senin şu bebek resmini çok beğeniyorum çok tatlı ne zamandır söylüycem aklımdayken söyleyim dedim
Ben Selzeh, Yoncax,Vahidem,Smart girl ve Fatoşun Ağustos hamileler listesine ekleneceğini tahmin ediyorum hayırlısı hakkınızda arkadaşlar.
kız isim vermeyi unutma yoncax de selzeh de fatoş de,aklına gelen isimleri tek tek söyle işte.Kızlar sizde bizden duvanızı eksik etmeyin birazdan abdest alıcam ederim arkadaşlar çocuklarımızı bizlere bizleride çocuklarımıza bağışlasın RABBİM duva edin arkadaşlar.....
Kızlar sizde bizden duvanızı eksik etmeyin birazdan abdest alıcam ederim arkadaşlar çocuklarımızı bizlere bizleride çocuklarımıza bağışlasın RABBİM duva edin arkadaşlar.....
Arkadaşlar şimdilik çıkıyorum ben kayınvalideler kahvaltıya geliyorlar sonra görüşürüz....
selzeh çalışmalar gün aşırıya düştü dimi?
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: