Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba jelibon... birde ben varım gebeliği bekleyen ama burda yeniyim.. bende 6 yıllık evliyim canım.. nasip kısmet yaa.. bende rahim filmi çektirdim canım ama sonucundan bişey çıkmadı zaten onu tüplerin kapalı olup olmadığına bakıyolar... gerçektende pahalı orda ne kadar bilmiyorum ama ben 280 çektirmiştim sadece rahim filmi ve dahada artısı artsı var.. inş. nasipse olur 🙂

canım işte böle duyunca da üzülüyorum olsun hakkında da hayırlısı buymuş 6 sene gerşekten de çok uzun bir süre allah sana ve eşine sabır versin gerşekten. günden güne artıyor insanda özlem çok zorç bakalım nasip ne çıkıcak ne olucak bilmiyorum. canım sıkkın bu konuda

tşkler canıısı sen nasılsın varmı bi belirtin canım önce sana yazdım ama görmedin sanırım

Yok gülüm kaçırmışım onu yaaaa 😕 Kusuruma bakma!Rahim filmi çektirdim demişsin.Tüplerin yapışık mı çıktı yoksa 🙁

Eğer öyleyse bu konuda en iyi ameliyetı Kocaeli Üniversitesi Araştırma hastanesi yapıyor.Benim halamda da aynı sorun vardı ve orda ameliyat oldu.Olduktan bir kaç ay sonra da hamile kaldı.3 yıl kadar önceydi.Geçenlerde annem aradığında söyledi;şimdi de ikinciyi bekliyormuş.Üstelik şu an 39-40 yaşında!

Sakın umudunu yitirme.Eğer öyle bir durumun varsa bunu biraz araştır olurmu!

canım işte böle duyunca da üzülüyorum olsun hakkında da hayırlısı buymuş 6 sene gerşekten de çok uzun bir süre allah sana ve eşine sabır versin gerşekten. günden güne artıyor insanda özlem çok zorç bakalım nasip ne çıkıcak ne olucak bilmiyorum. canım sıkkın bu konuda
evet canısı çok uzun zaman ve özlem hergün yüreğieme vuruyor ama napayım yaa nasip hayırlısı bu diyeyim.. sakın canını sıkma canım üzülme niye üzülüyorsun allahım hepimizin alnımızın yazısını yazıyor.. arada bi bunalıma girsekte kendimize gelip sabredip duruyoruz.. inşallah melişimiz gelir

ama genelde regl öncesı yapılan testler yanlıs sonuç verebılıyor bılıyorsun o yuzden gününü bekle sen yınede ne olur ne olmaz

Beklemektan başka çare yok tabi 😀 Mecbur bekleyeceğim;ama ben kendimi kötüye alıştırmış oldum bu sürede.O açıdan iyi oldu.Regl olursam bile üzülmeyeceğim.

İlk işim size yazmak olacak her iki durumu da 🙂

Yok gülüm kaçırmışım onu yaaaa 😕 Kusuruma bakma!Rahim filmi çektirdim demişsin.Tüplerin yapışık mı çıktı yoksa 🙁

Eğer öyleyse bu konuda en iyi ameliyetı Kocaeli Üniversitesi Araştırma hastanesi yapıyor.Benim halamda da aynı sorun vardı ve orda ameliyat oldu.Olduktan bir kaç ay sonra da hamile kaldı.3 yıl kadar önceydi.Geçenlerde annem aradığında söyledi;şimdi de ikinciyi bekliyormuş.Üstelik şu an 39-40 yaşında!

Sakın umudunu yitirme.Eğer öyle bir durumun varsa bunu biraz araştır olurmu!
rica ederim canım.. yok bitanem allaha şükür tüplerimde sorun çıkmadı açıkmış.. zaten o rahim filminde her dr. muanesinide senden rahim filmi istiyolar..
evet canım walla siizn sayenizde kendimi toparladım.. allah razı olsun canlarım benim iyki varsınız🙂

Geri