Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

neyse kızlar ben kaçıyorum esım çagırıyor artık yarın görüşürüz ınsallah kendınıze ıyı bakın görüşürüz ıyı geceler

aslında hiç hedıye almasa bır buket çiçek bıle ınsana yeter ben bu fıkırdeyım almasada olur yanı pahalı bırsey o çıçekler herseye bedel aslında 🙂

Ama çiçeği her zaman yollar o bana😕 Ben hani böyle yıllarca hatırlanılabilecek bir hediyeden yanayım.
Fiyatı tabiki önemli değil.
Dediğim gibi her yıl hediyenin rakamsal değeri düşüyor ama manevi değeri artıyor bu kez de!
yine de ilkini ii değerlendirmekte fayda var :laugh:

Ama çiçeği her zaman yollar o bana😕 Ben hani böyle yıllarca hatırlanılabilecek bir hediyeden yanayım.
Fiyatı tabiki önemli değil.
Dediğim gibi her yıl hediyenin rakamsal değeri düşüyor ama manevi değeri artıyor bu kez de!
yine de ilkini ii değerlendirmekte fayda var :laugh:
haklısın bitanem aslında🙂olsun kız bizde çiçekleri kuruturuz yıllar geçince değer kazanır,manevi degeri🙂

aslında almasını ıstedıgım bırsey yok Allah a sükür herseyım var ama geçenlerde sordu gıdelım bırlıkte bakalım pırlanta alayım dedı ama ben simdi gerek yok dedım belkı daha sonra yada dogum yapınca alırsın dedım o da olur dedı ama bılmıyorum ne yapıcak ılla bırsey alır gıbı hıssedıyorum ama almasada canı sagolsun çiçek bıle yeter bana🙂

Önemli olan kesinlikle huzur!Gerisi hikaye...

Geri