Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mrb Ebrucum, Mrb Selzehcim iisiniz inş.Ama Ebrunun kendine dikkat etmesi lazım de mi fıstık???İi ol kız sen takip ediyorum yazdıklarını da maş. süper gidiyorsun moral yüksek...
Selzehcim valla haftaya patlama olacak burada gibime geliyor.Bakalım biz de sıramızı bekliyoruz Benim de diğer hafta...Ama hiçbişey hissetmiyorum beee güzelim.
Bugün bi düşündüm de içim kıpır kıpır ama hiçbişey hissetmiyorum:küstüm:

Mrb Ebrucum, Mrb Selzehcim iisiniz inş.Ama Ebrunun kendine dikkat etmesi lazım de mi fıstık???İi ol kız sen takip ediyorum yazdıklarını da maş. süper gidiyorsun moral yüksek...
Selzehcim valla haftaya patlama olacak burada gibime geliyor.Bakalım biz de sıramızı bekliyoruz Benim de diğer hafta...Ama hiçbişey hissetmiyorum beee güzelim.
Bugün bi düşündüm de içim kıpır kıpır ama hiçbişey hissetmiyorum:küstüm:

ıyıyız canım sen nasılısn ınsallah canım haftaya patlama olur bende çok ıstıyorum bu ay hamısımız çok olsun dıye ama kısmet işte canım benımde 8 gün var ama bende bişi hissetmıyorum neden bılmıyorum ama belırtı falan yok bu ay pek hayırlısı artık senınde bebiş varsa belırtıler baslar sabırlı ol tatlım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

:sütyen:REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:sütyen:
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

smart-girl......................15 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Nur85...........................16 Ağustos
ecem09.........................18 ağustos
vahide-m.....................20 21 agustos
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos
seduş..........................24 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
fatosss...........................4 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

Selzehcim yaaa sana demiştim yaa benim akıntım bitti herhalde yumurtlama dönemim bitti diye...Hatırladın mı???Şimdi tekrar başladı akıntım...Olmazdı böyle bende kuru olurdum ama şimdi bakıyorum wc de akıntım geliyor devamlı...Üşütmüş olabilir miyim kiiiii????

Selzehcim yaaa sana demiştim yaa benim akıntım bitti herhalde yumurtlama dönemim bitti diye...Hatırladın mı???Şimdi tekrar başladı akıntım...Olmazdı böyle bende kuru olurdum ama şimdi bakıyorum wc de akıntım geliyor devamlı...Üşütmüş olabilir miyim kiiiii????

evet canım hatırladım ama normalde olmıyorsa ve ılk defa bu ay oluyorsa hamıslıkten olabılır tabıkı kokulu falan degılse çünkü kokulu ve sarı olursa genelde ıltıhap olur ondan gelır canım bu arada herkesde akıntı var bu ay bı bende yok ya🙂

Valla canım koku falan hiçbişey yok dedim yaa ben de şaşırdım diyee..Niye öyle diyorsun kızzz akıntı üşütmeden de olabilir...Heeeee bu arada gördüm ateş tablonu süper gidiyoo Hadi bakalım hayırlısı.Ayyy bebişlerimiz inş. geliyordur...İnş. Allah'ım inş...

Valla canım koku falan hiçbişey yok dedim yaa ben de şaşırdım diyee..Niye öyle diyorsun kızzz akıntı üşütmeden de olabilir...Heeeee bu arada gördüm ateş tablonu süper gidiyoo Hadi bakalım hayırlısı.Ayyy bebişlerimiz inş. geliyordur...İnş. Allah'ım inş...

ya evet ates tablom suanlık yolunda Allah a şükür ama bellı olmaz daha be canım geçen ay hiç böyle degıldı daha düşüktü ama bu ay yuksek seyredıyor hayırlara çıkar ınsallah canım bu arada akıntın üşütmeden olsa hem kasıkların agrır hemde kokulu olur canım sende var galıba bırseyler hadı bakalım hayırlısı🙂

Vajinal Akıntı ve Kaşıntı
Gebelikte artan östrojen hormonunun etkisi ile vajinal akıntı ortaya çıkabilir. Bu akıntı renksiz ve kokusuzdur. Eğer beraberinde kötü koku mevcut ise ve akıntı sarı-yeşil renkte ise bir enfeksiyon söz konusu olabilir. Ayrıca yine gebelik esnasında vajinanın asiditesi ve glikojen miktarındaki değişimlere bağlı olarak mantar enfeksiyonlarına uygun bir zemin hazırlanır. İçerisinde beyaz renkli parçacıklar olan ve kaşıntının eşlik ettiği akıntılar mantar enfeksiyonu lehinedir ve mutlaka tedavi edilmesi gereklidir. Gebeliğin 2. yarısında aniden fazla miktarda olan su gibi akıntılar zarların erken açılması olabilir. Böyle bir durum süz konusu olduğunda hemen hekimle temasa geçilmelidir.

Geri