yoncax
Hamiş Melek
ben zaten en geç pazarda adet olmamışsam pazartesiye beni hamile bilinbana daha 5 gün var canım ınsallah meleklerımız gelmıstır🙂
adetime o kadar güvenirim
ben zaten en geç pazarda adet olmamışsam pazartesiye beni hamile bilinbana daha 5 gün var canım ınsallah meleklerımız gelmıstır🙂
adetime o kadar güvenirim
ben zaten en geç pazarda adet olmamışsam pazartesiye beni hamile bilinadetime o kadar güvenirim
![]()
yok canım eşimle konuştuk eğer en geç pazarda adet olmazsam pazartesi akşamı eşim test alıp gelecek salı sabahı yapcam🙂yada yapamadan saat gibi cumartesi adet olcam🙂ınsallah canım ama bu bebek bekleme olayı herseyı etkılıyor bunu bıl adetı bıle gecıktırebılır aklında olsun sen yınede güvenıyorsan pazarda bekler pazartesı test yaparsın
yok canım eşimle konuştuk eğer en geç pazarda adet olmazsam pazartesi akşamı eşim test alıp gelecek salı sabahı yapcam🙂yada yapamadan saat gibi cumartesi adet olcam🙂
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:

kızlar ingilterede bir kadın 12 bebeğe hamileymiş,bugünkü internet haber sayfalarında yazıyor🙂inanılmaz!!!Guinness rekorlar kitabına girecekmiş eğer hepsini sağlıklı doğurursa,doğal yollarda hamile kalmamıştır büyük ihtimalle yazmıyor ama!!düşünsenize biz ikiz hayal ederken 12 adet vayyy,nasıl bakılır onlara yaa!!
bugün ecem09 da sıra demek,ama sanırım o pek sık girmiyordu,inşallah hayırlı haberlerini vermek için girer🙂