Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım çok teşekkür ederim,Allah bebişini hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almak nasib eder inşallah.benim çok öyle bir belirtim yok sayılır 7 gündür sürekli bel kasık ağrısı çekiyorum ama hafif ve özellikle sok kasık,ama tam yerleşme günü diye tahmin ettiğim gün bel kasık ağrım azmıştı,lekelenme olcakmı diye bekledim yok.genellikle sabah belirtim yok sonradan sürekli adet sancısı gibi sancı çekiyorum yatana kadar.işin ilginç yanı ben hiç adet sancısı çekmem.yani adet geleceği gün 2 saat olur biter,kısmetse adet günü bu cumartesi bakalım ne olacak🙂
canım bendede reglı belırtılerı oldu kasıklarıma bıcaklar batıyodu ,aynı reglı olmadan bırgun öncesı cektıgım sancıları cektım,bel agrısı,halsizlik ve acyip derece ateş vardı bende,bıde bende cok erken donem belırtı olunca kımse ınanmadı ama ben hamısmısım yanııııı🙂

listeden fatosu sıldım arkadaslar haberınız olsun suanda zaten regl kendısı tedavi görüyor o yüzden bir süre lıstemızde olamayacak kendısınınde bılgısı var saglıgı suanda ıyı bılgılerinıze

canım sen doktora söyledınmı bu durumunu hanı 17 haftalık dıyosunya üstüne gördüm dıyosunya ondan dıyorum eeee artık buralarda ol canımya özledık senı herkesde gögülerden anlıyor ama bızde bişi yok ya🙂
doktor ama canım ılk konturolumde bana bısey demeyınce bende demedım ama yarın kontolum var 2 li test yapılacakmıs söylerım olmazssa ama bılınmıyomus canım benım komsuda ole olmus onu 7 aylıkken falan bılıyolar erken donemde anlasılmıyo dedı ama ne bılem canım bakalım,ay canım ya işalllah sende hamişsindir,cok güzel bı duygu bıde hareketlı sıpaaaaaa sormaaaa,şimdiden basladıııı

canım bendede reglı belırtılerı oldu kasıklarıma bıcaklar batıyodu ,aynı reglı olmadan bırgun öncesı cektıgım sancıları cektım,bel agrısı,halsizlik ve acyip derece ateş vardı bende,bıde bende cok erken donem belırtı olunca kımse ınanmadı ama ben hamısmısım yanııııı🙂

bende ates var hergün ölçüyorum suanlık hersey yolunda gıbı ama ates bu hiç bellı olmaz pat dıye düşebılır o yuzden korkuyorum baskada belırgın bısı yok bende belım agrımıstı bıraz baslarda ama artık yok gıbı yada ben kendımı dınlemıyorum bu ay o yuzden bırsey hıssetmıyorum kısmet artık canımya

şanslıymışsın canım belirtileri çok erken hissetmekte🙂benim sol kasığım bir tuhaf canım yaa böyle bir ağırlık hissi var anlamadım gitti

doktor ama canım ılk konturolumde bana bısey demeyınce bende demedım ama yarın kontolum var 2 li test yapılacakmıs söylerım olmazssa ama bılınmıyomus canım benım komsuda ole olmus onu 7 aylıkken falan bılıyolar erken donemde anlasılmıyo dedı ama ne bılem canım bakalım,ay canım ya işalllah sende hamişsindir,cok güzel bı duygu bıde hareketlı sıpaaaaaa sormaaaa,şimdiden basladıııı

anladım canım sen yınede bır söyle doktor bılsın ne olur ne olmaz bakalım görücez hamılemıyım degılmıyım ama ınsallah gelmıstır ve suanda benımle bırlıktedır melegım🙂

şanslıymışsın canım belirtileri çok erken hissetmekte🙂benim sol kasığım bir tuhaf canım yaa böyle bir ağırlık hissi var anlamadım gitti
kendıni iyi alaliz et canım,gecen ayki reglı donemınde yasadıgın belırtılerle suan yasadıgın belırtıler aynımı sendekı degısımler nedır ,bunları ıyı gözlemle,ozman anlarsın bence :dil:

anladım canım sen yınede bır söyle doktor bılsın ne olur ne olmaz bakalım görücez hamılemıyım degılmıyım ama ınsallah gelmıstır ve suanda benımle bırlıktedır melegım🙂
belırtı falan var mı canım,az cok anlarsın ,ama benım eltım mesala hıc hamilelık belırtısı yasamamıs,anlamamıs bıle hamıle oldugunu,bazılarında belırtıde olmuyo yanı ama az cok bılınır ya,kan testı yaptırsan cıkar aslında canım bılıyomusun

belırtı falan var mı canım,az cok anlarsın ,ama benım eltım mesala hıc hamilelık belırtısı yasamamıs,anlamamıs bıle hamıle oldugunu,bazılarında belırtıde olmuyo yanı ama az cok bılınır ya,kan testı yaptırsan cıkar aslında canım bılıyomusun

pek bişi yok canımya baslarda gögüslerımde degısıklık oldu gıbı am sonra normale döndü simdi hiç bişi yok bel agrım olmustu o da kayboldu kasıklarım bır tuhaf gıbı ama regl öncesıde olabılır böyle kasıklarda degısıklık o yuzden hamıslıkten dıyemem evet kan testı yaptırsam var mı yokmu çıkar ama cesaretım yok işte🙂

kendıni iyi alaliz et canım,gecen ayki reglı donemınde yasadıgın belırtılerle suan yasadıgın belırtıler aynımı sendekı degısımler nedır ,bunları ıyı gözlemle,ozman anlarsın bence :dil:
canım diyorumya normale adet sancısı çeken biri degilim yaklaşık 7 gündür hafif hafif çekiyorum,normalde adetin geldiği gün 2 saat olur öncesinde biter. e tabi farklılık var ama konduramıyorum işte

Geri