Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

inşallah canım ya.leke ne renk canım?kahverengi falanmı nokta noktamı nasıl?daha önce regl olmadan önce geldiği gibimi?
kahverengi akıntı şeklinde nokta gibi değildi evet öncekiler gibi ama sadece sabah geldi kesin oldum dedim ama sonra hep kontrol ettim bi daha gelmedi henüz normal akıntıya döndü

kızlar bugün bizim evlenme yıldönümümüz 2 senemiz doldu eşimle beraber inşallah seneye allah izin verirse 3 kişi kutlarız.bunu çok istiyorum yüce rabbim en kısa zamanda bütün isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn🙂
tebrikler canım mevlam daha çok senelere ulaştırsın sağlıkla mutlulukla ve sağlıklı bebişlerle...

kızlar bugün bizim evlenme yıldönümümüz 2 senemiz doldu eşimle beraber inşallah seneye allah izin verirse 3 kişi kutlarız.bunu çok istiyorum yüce rabbim en kısa zamanda bütün isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnn🙂
evlilik yıldönümün kutlu olsun canım eşinle birlikte nice yıldönümlere nasılsın canım

tebrik ederim canım Allah huzurlu mutlu seneler nasip etsin tabi bebeğinizle beraber inşallah🙂

Geri