Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

İiyim Selzehcim de bana neler oluyor bu günlerde inan ben de anlamıyorum.Acayip bi duygu patlaması yaşıyorum çok duygusallaştım.Dün eşime de gına geldi ve Sana bu aralar bişey oldu ne bu duygusallık dedi.Ben de anlamadım.Üfff yaaaaa🙁

canım sen neden böyle oldun bu ay ya acaba bebiş mı yapıyorkı kız ayy ınsallah canımya

İiyiz canım sen nasılsın Belirti falan var mı???Senin de yaklaşmış...

selam canım evet 24 ağustos pazartesi olmam gerekiyor geçen ay ilk defa geç geldi adetim test yaptırdım 13,2 çıkmıştı ama test yaptırdıktan 3-5 gün sonra regli oldum.
şimdilik çok fazla bir belirtim yok gögüsler haricinde çok ağrıyor acıyor şiş ve gergin gögüslerim var geçen hafta da böyleydi bakalım bekleyip göreceğiz sende belirtiler varmı???inşallah bu ay bebeğime kavuşurum allahım dualarımızı kabul etsin ....amin..

selam canım evet 24 ağustos pazartesi olmam gerekiyor geçen ay ilk defa geç geldi adetim test yaptırdım 13,2 çıkmıştı ama test yaptırdıktan 3-5 gün sonra regli oldum.
şimdilik çok fazla bir belirtim yok gögüsler haricinde çok ağrıyor acıyor şiş ve gergin gögüslerim var geçen hafta da böyleydi bakalım bekleyip göreceğiz sende belirtiler varmı???inşallah bu ay bebeğime kavuşurum allahım dualarımızı kabul etsin ....amin..
peki o test sonucunda sana hamilesin demişlermiydi canım?ve o zamanda göğüslerin belirti vermişmiydi?

senin ne zamandı regl tarihin acaba belirtimi var sende de
Ayyy Vahidecim bilmiyorum kii yaa Benim adet tarihim 28'i.
10 gün var daha.Belirtiler için çok erken ama sadece belime aniden bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyor o kadar. Daha da erken tabii...Ama ilk defa böyle bir duygu yoğunluğu yaşıyorum.Normalde kolay ağlamam ben ama bu aralar çok sulugözüm :cry_smile:

Geri