Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhabalar,
Yemek menüsü istemişsiniz, ben bugün kabak yemeği yaptım, yazın genelde tek çeşit yemek yiyoruz. Çünkü kilolar malum. Kabak sevmeyenler olabilir ama bu tarifle çok lezzetli oluyor, ben bile severek yiyorum 🙂
ben bu kabak yemeğini bilmiyorum ya hiçte kabak almam çünkü yapmayı bilmiyorum arada bi alırım onuda kızartmak yapmak için tarifini benim özelime atarsan çok sevinirim canım

kız fatoş nerdesin sen bakıym . dün yoktun . umarım sorun yoktur . haber alamadım senden . doktor ne dedi .

ayy canım benimmmm evt dün gelemedim dr.dan geç çıktım bide kanamam çok geldi ondan gelmedim yattım evde doktor bu kanamanın normal regl kanamsı olduğunu söyledi o hapları içtiğimde yani (progeston)düzenliyomuş reglimi bu yüzdne geçen ay temmuzun 22-25 de gelen adetim ağustosta geldiği için temmuz kanamamın normal olmadığını aksadığını söyledi yani bu ağustos ta haplarım bitinde normal olarak tekrar adet olmuşum farkında değilim dr.şu ağustosu bi geçirelim dedi ramazanı falan daha sonra eylülün 5.de tekrar o hağı içicem 10gün kadar yani eylül 23-25 gibi benim yine kanamam glemesi gerkiyo o regl dönemimin 3.günü drçgidicem alltan ultrosonla bakıcak daha sonrada çatlatma iğnelerine başvurulacak canım bu ayı böyle boş geçirmek istiyorummm rahat olmak istiyorum bu yüzdende ateş ölçmiyorum canım bilgin olsun

Geri