inşallah canım hemen tutarda biran önce bebeğine kavuşursun hayatım dualarım seninle
çok sağol canım benimmm inş.ya 20.ay sonra tabi bu ayıda sayarsak 21.ay sonra hasretimmm diner inşallah ya
inşallah canım hemen tutarda biran önce bebeğine kavuşursun hayatım dualarım seninle
evet ben de tarifiilk okuduğumda nasıl bir şey diye düşünmüştüm ama gerçekten çok lezzetli, beğenmene sevindim 🙂 rica ederim.tşkkürler canım ne kadar ilginç tarif hoşumada gitti en yakın zamanda denicem
inşallah canım herşey gönlünce olsunçok sağol canım benimmm inş.ya 20.ay sonra tabi bu ayıda sayarsak 21.ay sonra hasretimmm diner inşallah ya
çok sağol canım benimmm inş.ya 20.ay sonra tabi bu ayıda sayarsak 21.ay sonra hasretimmm diner inşallah ya
inşallah canım herşey gönlünce olsun
İnşallah fatoşcum, bu mübarek aylarda rabbim seninle olsun, inşallah bu hasretin diner. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.
kızlar ben çıkıyorum yemek yapıcam aksama tekrar gırebılırsem konusurz görüşmek üzere
Kızlar benim vajinal fitil kullanmam sizce sakıncalı mı? Dün başladım kullanmaya. Ama herkes gibi benim de beklenen bir gebeliğim var. Ne önerirsiniz?
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: