Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynen canım 1 yıl geçsin sonra gel demişti bana ama ben çok ısrar etttim iyi o zaman dedi ilk başta eşinin sperm değerlerini ölçür onda bir şey yoksa seni tedavi ederiz dedi ama eşim 1 sene geçsin diyorr bakalım bende bekliorum canımm off offf sters yapmıyorum dedğim gibi önceden çok takardım kafama ama şimdi aklıma bile gelmiyooo daha doğrusu o aklıma gelmsin diye hep başka şeylerle ilgileniyorum işte böleee canım 🙂

canım nerelerdesin sen yaaa?nasılsın kanama geldi mi bir daha belirtilerin nasıl oldu?
ya kızlar kusura bakmayın işler yüzünden ara ara girebiliyorum kanamam gelmedi bi daha çok şükür ama akıntım devam ediyor hala sarı sarı bide kasıklarımda ağrı var hala adet sancısı gibi ama çok şiddetli değil rahatsız edici başka bişey yok şimdilik

ya kızlar kusura bakmayın işler yüzünden ara ara girebiliyorum kanamam gelmedi bi daha çok şükür ama akıntım devam ediyor hala sarı sarı bide kasıklarımda ağrı var hala adet sancısı gibi ama çok şiddetli değil rahatsız edici başka bişey yok şimdilik

sen varya kesın dıyemıyorum ama hamılesın tatlım eger regl olcak olsaydın çokdan gelırdı kanaman yada lekelenmen devam ederdi akıntı geldıgıne göre hersey yolunda test al yap bence bekleme yada kan testı yaptır benım senın gıbı belırtım olcaktı kesın yaptırırdım beklmezdım ama sen bılırsın yınede

Geri