anladım canım sevinirim🙂tesadüf oldu forum bölümünde chat varya orda link verildi promasyon tarot diye ordan girdim ama bulursam sana link gönderirim
anladım canım sevinirim🙂tesadüf oldu forum bölümünde chat varya orda link verildi promasyon tarot diye ordan girdim ama bulursam sana link gönderirim
iyi akşamlar canım nasılsın kimsede ses yok ya sakinleşti burası baksanaiyi akşamlar kızlarr yine kaynatıyosunuz maşallahhh...
iyi akşamlar kızlarr yine kaynatıyosunuz maşallahhh...
selam canım nasılsıniyi akşamlar kızlarr yine kaynatıyosunuz maşallahhh...
Aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı,samimi sohbetinize de imrendim açıkçası.🙂. Bizde 6 yıllık evliyiz.2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadı çok üzüldüm.Bu ay daha reglime var. Ancak son adet tarihimdem sonra 15.16. ve 17. günler kasıklarımda sürekli ağrı oldu.birazda göğüslerim ağrıdı. şu anda bi ağrım yok ama.belkide yumurtlama belirtileridir, belki de üşüttüm bilmiyorum. insan bunu beklerken sanırım herşeyi hamileliğe yoruyor.umutlanmak istemiyorum ama beklemekde çok zor...
slm canım hoş geldin aramıza evet beklemek çok zor ama sakin olmanı ve fazla kafa yormamanı tafsiye ederim stresten uzat dur rahat ol doğum kontrol hapı ilemi korunuyodun canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah canımAranıza yeni katıldım ancak uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı,samimi sohbetinize de imrendim açıkçası.🙂. Bizde 6 yıllık evliyiz.2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadı çok üzüldüm.Bu ay daha reglime var. Ancak son adet tarihimdem sonra 15.16. ve 17. günler kasıklarımda sürekli ağrı oldu.birazda göğüslerim ağrıdı. şu anda bi ağrım yok ama.belkide yumurtlama belirtileridir, belki de üşüttüm bilmiyorum. insan bunu beklerken sanırım herşeyi hamileliğe yoruyor.umutlanmak istemiyorum ama beklemekde çok zor...
Aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı,samimi sohbetinize de imrendim açıkçası.🙂. Bizde 6 yıllık evliyiz.2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadı çok üzüldüm.Bu ay daha reglime var. Ancak son adet tarihimdem sonra 15.16. ve 17. günler kasıklarımda sürekli ağrı oldu.birazda göğüslerim ağrıdı. şu anda bi ağrım yok ama.belkide yumurtlama belirtileridir, belki de üşüttüm bilmiyorum. insan bunu beklerken sanırım herşeyi hamileliğe yoruyor.umutlanmak istemiyorum ama beklemekde çok zor...
canım merhaba hoşgeldin aramıza senin kesin yumurtlama döneminde olan belirtilerdir yumurtlama zamanında olan şeyler bunlar inşallah bebeğin gelmiştir bu ay🙂Aranıza yeni katıldım ancak uzun süredir okuyorum yazdıklarınızı,samimi sohbetinize de imrendim açıkçası.🙂. Bizde 6 yıllık evliyiz.2 aydır korunmuyoruz. Geçen ay olmadı çok üzüldüm.Bu ay daha reglime var. Ancak son adet tarihimdem sonra 15.16. ve 17. günler kasıklarımda sürekli ağrı oldu.birazda göğüslerim ağrıdı. şu anda bi ağrım yok ama.belkide yumurtlama belirtileridir, belki de üşüttüm bilmiyorum. insan bunu beklerken sanırım herşeyi hamileliğe yoruyor.umutlanmak istemiyorum ama beklemekde çok zor...