kızlar açamadım bugün hiç siteyi çok yoğunum eve gelir gelmez açtım aslında çok uykum var ama haber vermek istedim çook teşekkür ederim heyecanımı paylaştığınız içincanım kan testi günüde hemen haber ver bak bugün bütün gün senden haber bekledik🙂
kızlar açamadım bugün hiç siteyi çok yoğunum eve gelir gelmez açtım aslında çok uykum var ama haber vermek istedim çook teşekkür ederim heyecanımı paylaştığınız içincanım kan testi günüde hemen haber ver bak bugün bütün gün senden haber bekledik🙂
valla ona çok seviniyorum regl olsamda gam yemem artık nasıl olsa 2. silik çizgiyi gördüm yaa🙂canım o 2. çizgiyi bazıları istesede göremiyor!!çok şanslısın🙂
görüşürüz canım:bai:kızlar eşim geldi çıkyorum ben,görüşürüz🙂
aslında öyle ama bunun üzerine regl olmak çok üzer ya kahrolur insan ben çok korkuyorum test yapmaya şimdi Allahım inşallah bizlerede silikte olsa çıkar şu ikinci çizgivalla ona çok seviniyorum regl olsamda gam yemem artık nasıl olsa 2. silik çizgiyi gördüm yaa🙂

evet canım aslında başına gelmeden nolcak hemen kan testi yaptırırm diye düşünüyor insan ama başına gelince hayal kırıklığı olmasın diye beklemek istiyor ya kan testinde negatif çıkarsa aman allahım ama üzülmeye öyle alıştımki...yani hamile kalmak benim için daha bir şaşırtıcı şok olacak kalmamaya çok alışığım tecrübeliyim yani🙂)İnşallah sende hamilesindir canımaslında öyle ama bunun üzerine regl olmak çok üzer ya kahrolur insan ben çok korkuyorum test yapmaya şimdi Allahım inşallah bizlerede silikte olsa çıkar şu ikinci çizgi![]()
evet canım aslında başına gelmeden nolcak hemen kan testi yaptırırm diye düşünüyor insan ama başına gelince hayal kırıklığı olmasın diye beklemek istiyor ya kan testinde negatif çıkarsa aman allahım ama üzülmeye öyle alıştımki...yani hamile kalmak benim için daha bir şaşırtıcı şok olacak kalmamaya çok alışığım tecrübeliyim yani🙂)İnşallah sende hamilesindir canım
çok haklısın canım bak belkide sabrının mükafatını alıyorsun Allahtan bu zamana kadar olmamasınında mutlaka sebebi vardır bende günüm iyice yaklaştıkça korkmaya başlıyorum test yapıpta negatif görürsem diye.. bugün çok sancım oldu bakalım yarında devam etcekmi bende böyle bişey olmazdı çünkü tabi regl olmazsam .. inşallah hamileyimdir canım Allahım hepimize nasip etsin canımevet canım aslında başına gelmeden nolcak hemen kan testi yaptırırm diye düşünüyor insan ama başına gelince hayal kırıklığı olmasın diye beklemek istiyor ya kan testinde negatif çıkarsa aman allahım ama üzülmeye öyle alıştımki...yani hamile kalmak benim için daha bir şaşırtıcı şok olacak kalmamaya çok alışığım tecrübeliyim yani🙂)İnşallah sende hamilesindir canım
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

çok haklısın canım bak belkide sabrının mükafatını alıyorsun Allahtan bu zamana kadar olmamasınında mutlaka sebebi vardır bende günüm iyice yaklaştıkça korkmaya başlıyorum test yapıpta negatif görürsem diye.. bugün çok sancım oldu bakalım yarında devam etcekmi bende böyle bişey olmazdı çünkü tabi regl olmazsam .. inşallah hamileyimdir canım Allahım hepimize nasip etsin canım