Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkdaşlar merhaba.yaaa nede hamile yok.ben arada bir giriyorum ama hele bir hamile kalayım bütün gelişmeleri anlatacağım allahın izniyle.ama ben yeni adet oldum bitti.2 çalışma yaptıkkızlar benm sürekli midem bulanıyor pskolojikmi, acaba.bide hamile olunca ateşimiz mutlaka yüksek mi olacak.yani düşük ateşle hamileleik olurmu.

arkdaşlar merhaba.yaaa nede hamile yok.ben arada bir giriyorum ama hele bir hamile kalayım bütün gelişmeleri anlatacağım allahın izniyle.ama ben yeni adet oldum bitti.2 çalışma yaptıkkızlar benm sürekli midem bulanıyor pskolojikmi, acaba.bide hamile olunca ateşimiz mutlaka yüksek mi olacak.yani düşük ateşle hamileleik olurmu.

merhaba, senin ne kadar oldu reglin biteli bilmiyorum ama benimde sason adet tarihimin 16. gününden beri sürekli midem bulanıyo.herşeyi yemek istiyorum yedikten sonrada midem bulanıyo. ama normalde belirtiler 21-22. gün falan başlarmış yani yumurta gömüldükten sonra.sanırım benimki psikolojik. bende hergün ateşimi ölçüyorum. iyice taktım kafaya:loco:

hestia aramıza hoşgeldin arkadaşım...inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun..hiç geç kalmışlık duygusu falan yaşama sağlıklı olmak dinç olmak bakımlı olmak bunlar olduktan sonra öyle eskisi gibi değil 30lu yaşlar🙂

ecem yavrum o ikinci çizgiyi görmek için 10aydır göbeğim çatlıyor.......çok sevindim hamilesin silik milik olsun şu kan testiinide yaptır şöle bi bayram havası gelsin foruma be yav...

Geri