Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım:baby:
İYİYİM CANIM ,dün kontrolüm vardı doktora gittim,bebeşimin cok saglıklı oldugunu ögrendım daha mutlu oldum,doktor bebeğimin cok hareketli oldugunu söyledi bi dakka durmuyo yerinde hiperaktif sanırım🙂cok saglıklı oldugu için cok mutlu oldum fakat ben kılo verıyorum devamlı hiç kılo alamıyorum her ay bır kılo verıyorum,ne yapıcam bılmıyorum,yemekde yıyemıyorum ama bebeğin gelışimi cok ıyı offff bılmıyorum,bide tansıyonum yüksek cıktı 1 hafta kontol altına alacaklar hergun tansıyonum ölculecek,bu ne tansıyon dedı doktor skıncalı dedı ya korkuyorum cok mu kotu yaaaaa:?

günaydın canım,kız en son yazdıgımı okudun mu?yorumlarını beklıyorum
canım benim kontrolde bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim,senin kilo vermene rağmen bebişin iyi olması ne güzel:deli:yalnız tansiyon yüksek çıkması biraz düşündürücü canım,bildiğim kadarıyla tansiyon hamilelikte iyi değil bi tanem,çok detaylı bilgim yok ama iyi olmadığını biliyorum,ama kontrol altına alacaklarmış,sende dikkat edersin kendine bişey olmaz merak etme sen.ama senin artık yavaş yavaş kilo alman lazım,doktora sordun mu canım kilo olayını normalmiymiş

İYİYİM CANIM ,dün kontrolüm vardı doktora gittim,bebeşimin cok saglıklı oldugunu ögrendım daha mutlu oldum,doktor bebeğimin cok hareketli oldugunu söyledi bi dakka durmuyo yerinde hiperaktif sanırım🙂cok saglıklı oldugu için cok mutlu oldum fakat ben kılo verıyorum devamlı hiç kılo alamıyorum her ay bır kılo verıyorum,ne yapıcam bılmıyorum,yemekde yıyemıyorum ama bebeğin gelışimi cok ıyı offff bılmıyorum,bide tansıyonum yüksek cıktı 1 hafta kontol altına alacaklar hergun tansıyonum ölculecek,bu ne tansıyon dedı doktor skıncalı dedı ya korkuyorum cok mu kotu yaaaaa:?
ay çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına kiloyu bence sorun etme bak dr gelişimi iyi demiş tansiyonunda umarım normale döner canım ya sen stres falan yapma dahada etkilemesin seni bide tansiyon yükselten yiyeceklerden uzak dur pek bişey yiyemiyorsun ama ya bide havalar sıcak ya ondan olmasın sen rahat ol tatlım moralini yüksek tut herşey düzelir Allahın izniyle

Geri