Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya napıcan canım ya Allahın takdiri işte benimde bütün tanıdıklarım ilk seferde hamile kaldı ilk denemelerinde bende öyle sanıp ilk ay olmayınca çok üzülmüştüm ama herşey nasip işte boşver sen onları takma kafana

biz eşimle ilkevledğimiz ay aman hemen hamilelk olmasın diye korunduk.ne kadar aptalmışız.şimdi o kadar uğraşıyoruz ki ben artık ne için uğraştığımı unutuyorum.hayat akıp geçiyor ben bişeylere üzüyorum ama neye üzülmüdğümü ancak düşünerk bulabiliyorum. bunalımlı hali alışkanlık oldu adeta .canım bende bir midebulantısıdır gidiyor.hamile olmadğım halde acaba hamilemiyim diyorum,sizlerede oluyormu böyle şeyler yoksa ben kafayımı yedim

biz eşimle ilkevledğimiz ay aman hemen hamilelk olmasın diye korunduk.ne kadar aptalmışız.şimdi o kadar uğraşıyoruz ki ben artık ne için uğraştığımı unutuyorum.hayat akıp geçiyor ben bişeylere üzüyorum ama neye üzülmüdğümü ancak düşünerk bulabiliyorum. bunalımlı hali alışkanlık oldu adeta .canım bende bir midebulantısıdır gidiyor.hamile olmadğım halde acaba hamilemiyim diyorum,sizlerede oluyormu böyle şeyler yoksa ben kafayımı yedim
canım benim ya üzme kendini bu kadar zamanı gelince herşey olur merak etme mide bulantısı psikolojik olabilir canım oluyo bazen benimde adetliyken mide bulantım olur

merhaba arkadaşlar..benim durumlar aynı yarın sabah doktordan randevu aldım ancak cuma akşamı haber verebilirim.çünkü doktordan sonra hemen yola çıkacağız.bazen regl olcam zannediyorum.bide idrarda yanma oluyo ümitlerim gidiyo acaba iltihap falan oldumda ondanmı gecikti offff hayırlısı..

merhaba arkadaşlar..benim durumlar aynı yarın sabah doktordan randevu aldım ancak cuma akşamı haber verebilirim.çünkü doktordan sonra hemen yola çıkacağız.bazen regl olcam zannediyorum.bide idrarda yanma oluyo ümitlerim gidiyo acaba iltihap falan oldumda ondanmı gecikti offff hayırlısı..
canım sıkma canını bukadar sen gerçekten hamilesin bitanem,kötü şeyler düşünme lütfen

rahat ol güzelim gebeliklerde yanma olabilir diye bi yerde okumuştum ben bozma moralini bu arada göz bebekleri büyürmüş hamilelerin sende büyüme varmı canım ya

evet haklısın söylemiştin ama belki olabilir ne diyoduk pozitif düşünelim :laugh:
canım ben bu ay hep pozitif düşündüm zaten. bebişimle konuştum hamileymişim gibi,olmayacak gözüyle bakmadım ,ama artık zaman yaklaştı neticede Allahımın takdiri.diyorum ya hamile değilsem eğer kaybedecek bir şeyim yok denicem hep denicem,üzülecek bişey yok yani:deli:

Geri