Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım kasıklarım doluydu benim geceleri üşüme vardı yüzlerim yanıyordu kasıklarımda batma vardı göğüslerim dolgundu sadece pek acımıyodu şimdi acıyorlar daha sendede varmı bunlardan bazıları
evet canım kasıklarım şiş gibi va ara ara batma oluyo göğüslerim dünden beri dolgun gibi ama ağrı yok (ki normalde adet öncesi dokunamazdım ben) ve geceleri ayaklarım donuyor yorganla yatıyorum

canım benim kontrolde bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim,senin kilo vermene rağmen bebişin iyi olması ne güzel:deli:yalnız tansiyon yüksek çıkması biraz düşündürücü canım,bildiğim kadarıyla tansiyon hamilelikte iyi değil bi tanem,çok detaylı bilgim yok ama iyi olmadığını biliyorum,ama kontrol altına alacaklarmış,sende dikkat edersin kendine bişey olmaz merak etme sen.ama senin artık yavaş yavaş kilo alman lazım,doktora sordun mu canım kilo olayını normalmiymiş
ya ne bılem canım doktorum kılo alamamın ıyı olmadıgını ama bebeğin sağlıgının ıyı oldugunu bu yuzden cok sakıncalı olmadıgını soyledı,canım ya tansıyon ne olacak bılıyorum ama şimdiden bu tansiyon sakıncalı ıyı degıl dedııııı yaaaa🙁

ya ne bılem canım doktorum kılo alamamın ıyı olmadıgını ama bebeğin sağlıgının ıyı oldugunu bu yuzden cok sakıncalı olmadıgını soyledı,canım ya tansıyon ne olacak bılıyorum ama şimdiden bu tansiyon sakıncalı ıyı degıl dedııııı yaaaa🙁
bozma moralini heyşey iyi olacak merak etme sen,tansiyonu haplamı kontrol altına alacaklarmış canım

Slm kızlar,nur zelzeh nasılsınız kızlar ? Nur uzun zamandır hiç ortaarda görünmüyorsun nerelerdesin,bu arada tüm müsümanlık aleminin Ramazanı şerifi hayırlı olsun arkadaşlar Allah hayırlara vesile eylesin inşallah

Geri