Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Benim de öyle canım yaa adete yakın biraz dolgunlaşırdı ama inan ben bile farkına varmazdım sadece şu son aylarda herşeye çok dikkat ettiğim gibi onlara da dikkat ettim şişiyorlar ama çok değil.Dediğim gibi bana daha 1 hafta var ama dolgunluk var sadece dün gece üzerine yatınca sızladı o kadar ben de üzerinde durmadım.Ama ne olur ne biter bilmiyorum yaaa.Aslında bu ay umutluyum da kendimden ama tabii herşeyin hayırlısını Allah bilir...
her şeyin hayırlısı canım inşallah bu ay herkes bebişine kavuşur bombalar patlıcak bu forumda ilk bomba benden selzeh hamile

selzeh nerde bugün göremedim acaba test yaptırmayamı gitti maşşallah ateşi süper 37,00 ye çıkmış selzeh müjdemi isteterim karnında emanetin var dikkat ona emi kız yoksa düşüp bayıldınmı sen forumdan hiç çıkmazdın huuuuuuuuu

burdayım canım geldım yorgunum bıraz yatayım dedım kasıklarımda agrı var sanırım regl olacagım öyle hıssedıyorum canım bu ay bebiş oldugunu sanmıyorum ben hiç belırtım yok zaten basından beri ates öylede düşebılır yanı ates bu ne olur ne olmaz tatlımya

burdayım canım geldım yorgunum bıraz yatayım dedım kasıklarımda agrı var sanırım regl olacagım öyle hıssedıyorum canım bu ay bebiş oldugunu sanmıyorum ben hiç belırtım yok zaten basından beri ates öylede düşebılır yanı ates bu ne olur ne olmaz tatlımya
öyle deme be güzelim pozitif ol ben bu ay senden çok ama çok umutluyum hayırlısıyla geldi senin bebişin içime doğuyo

geldım kız geldım burdayım bugün anlmadım bır tuhafım ben kasık agrım basladı regl olacagım canımya hıssedıyorum
Ayyy sana yazmadan gidemedim.Sen demiyor musun herkes de belirti farklı oluyoo diyee.Senin en büyük belirtin ateşin...SÜPER🙂
Ama kız doğruyu söylee yoksa sen test falan mı yaptın da bize sölemiyonn???Dün böyle değildin...

Geri