duygum_06
Hamiş Melek
üzülme canım daha 2 ay olmuş allah gönlüne göre versin tatlımherkeze slm ve hayırlı ramazanlar bende bekleyenlerdendim ama dün adet oldum çok üzüldüm. gerçi 2 ay oludu daha spirali çıkaralı ama insan yinede üzülüyor 🙁
üzülme canım daha 2 ay olmuş allah gönlüne göre versin tatlımherkeze slm ve hayırlı ramazanlar bende bekleyenlerdendim ama dün adet oldum çok üzüldüm. gerçi 2 ay oludu daha spirali çıkaralı ama insan yinede üzülüyor 🙁
görüşürüz canım kendine iyi bakkızlar ben çıkayım bu saat oldu yemek yok daha,sonra görüşürüz🙂
bende çıktım kızlar görüşmek üzere hoscakal
kızlar ben çıkayım bu saat oldu yemek yok daha,sonra görüşürüz🙂
orası öylede ama insan yinede üzülüyor gerçi 1 kızım var 4 yaşında ama bitane daha bebişim olsun istiyoruzüzülme canım daha 2 ay olmuş allah gönlüne göre versin tatlım
herkeze slm ve hayırlı ramazanlar bende bekleyenlerdendim ama dün adet oldum çok üzüldüm. gerçi 2 ay oludu daha spirali çıkaralı ama insan yinede üzülüyor 🙁
evt daha 2 ay oldu dr.hatta sölemişti 2/3 ay olmaya bilir diye ama ben yinede kafaya takıyorum aslında bir kızım var 4 yaşında enazından hiç yok değil allah ona sağlık versinde bi bebişim daha olur inşallah kızım ve eşimde çok istiyorlar hayırlısı ya allah hepimize nasip eder inşallah.olsun üzülme tatlım gelecek ay hep birlikte yine burda el ele bekleriz yahuu ne var sanki hem daha 2 ay olmuş spraili çıkaralı gelir meleğin allahıun izniyle hiç üzülme sanada iyi ramazanlar bu arada
evt daha 2 ay oldu dr.hatta sölemişti 2/3 ay olmaya bilir diye ama ben yinede kafaya takıyorum aslında bir kızım var 4 yaşında enazından hiç yok değil allah ona sağlık versinde bi bebişim daha olur inşallah kızım ve eşimde çok istiyorlar hayırlısı ya allah hepimize nasip eder inşallah.