Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız????
ben dün regli oldum. 24 ağustosda olmam gerekiyordu ama dün hastalandım bu ay da erken geldi iki aydır düzensiz yani neyse çarşambaya da randevu aldık eşimle beraber kontrole gideceğiz bir sorun mu var diye bu 8. ayımız oldu ama hala bebiş yok:-(
iyi akşamlar.canım hayırlısı olsun,başka bişey gelmiyor elimizden🙂daha yaşında genç.inşallah bu ramazanda...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız????
ben dün regli oldum. 24 ağustosda olmam gerekiyordu ama dün hastalandım bu ay da erken geldi iki aydır düzensiz yani neyse çarşambaya da randevu aldık eşimle beraber kontrole gideceğiz bir sorun mu var diye bu 8. ayımız oldu ama hala bebiş yok:-(
üzülme canım vardır bir vakti zamanı doktora gitmeniz en doğrusu mesela bende ufak bir kist çkt tedaviye başladık varsa bir rahatsızlğın tedavisine bakmış olursun sıkma güzel canını sen

iyi akşamlar.canım hayırlısı olsun,başka bişey gelmiyor elimizden🙂daha yaşında genç.inşallah bu ramazanda...

Sağol canım inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.
zaten geçen senede ramazan ayında hamile kalmıştım ama düşük yaptım.
belki yine ramazan uğurlu gelirde hamiş olurum inşallahhhhh amin yarabbim mübarek ramazan arifesi dualarımızı kabul etsin....

belki yine ramazan uğurlu gelirde hamiş olurum inşallahhhhh amin yarabbim mübarek ramazan arifesi dualarımızı kabul etsin....
canm benim sen gibi bende ramazan ayında düşük yapmıştım inşaallah bu ramazan hapimize meleklerimizi getirir

bende geçen temmuzda düşük yaptım.daha yeni öğrenmiştim 12 gün sonra gitti bebi🙁senin ne kadardı.allah bebeklerini kaybedenlere sabır versin.yeni bebeklerimiz yoldadır inşallah

üzülme canım vardır bir vakti zamanı doktora gitmeniz en doğrusu mesela bende ufak bir kist çkt tedaviye başladık varsa bir rahatsızlğın tedavisine bakmış olursun sıkma güzel canını sen

Canım ben iki ay önce gittim zaten dr. a sürekli gidiyorum düşükten sonra ara ara kontrollerim vardı hepsi de temiz çıktı hiç bir sorun yok dedi dr bakalım tekrar bir gidelim de ne var ne yok iyicene bir araştırsınlar bakalım aklımızda soru işareti kalmasın?
birde ben fazla problem yapıyorum çocuk meselesini çok istiyorum ya stres yapıyorum galiba...ama insanın elinde değil yaniii ister istemez düşünüyor insan ama karar aldım bu ayadan sonra çok üstüne düşmeyeceğim..

Geri