sanada iyi geceler canım bende çıkıyorum meleğim ben yatmayıca uyumuyor hepinize tatlı rüyalarkızlar ben kaçıyorum biraz gideyimde ders çalışayım bugün hiç çalışmadım sahura kadar yatmam artık iyi geceler
sanada iyi geceler canım bende çıkıyorum meleğim ben yatmayıca uyumuyor hepinize tatlı rüyalarkızlar ben kaçıyorum biraz gideyimde ders çalışayım bugün hiç çalışmadım sahura kadar yatmam artık iyi geceler
evet canım silik çizgide pozitif demek değer düşük olduğu için silik çıkar inşallah silik milik bizde görörüz bu çizgiyisilik çizgi oluncada mı hamile mi demek kızlar.ben daha hiç poziif test görmedm ahh bi görsemm
evet canım pozitif benimde geçen sene silik çıkmıştı meğer beta hcg düşükmüş sonrada kaybettim zaten gerçi herkesin öyle olmaz amasilik çizgi oluncada mı hamile mi demek kızlar.ben daha hiç poziif test görmedm ahh bi görsemm
amin canım cümlemizehadi kızlar,bu mübarek gece umarım dünyanın her yerindeki insanlara mutluluk getirsin.hayırlı ramazanlar.Allah hepimize iyi ameller nasip etsin.hayırlı hamileliklere inşallah
iyi geceler canım bu sefer kaçtım hoşçakalın hayırlı ramazanlarsanada iyi geceler canım bende çıkıyorum meleğim ben yatmayıca uyumuyor hepinize tatlı rüyalar