Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kış Güneşi artık dr gitme zmanın gelmiş enkısa zamanda dr gitte bizide bilgilendir arkadaşım ufaklık nasıl bakalım.

iyi geceler fıstıklar... bişe sorcam size canlarım ben bu ayda hamile kalmazsam eylüün başında randevum var doktora gideceğim ama ilk defa erkek doktora gideceğim sizce erkek doktorlar daha nazik daha kibarmı ben kime sorsam erkekler bayanlara göre daha anlayışlılar falan diyorlar..açıkçası biraz çekiniyorum ne dersiniz?

Bende gece kuşu oldum oku oku anca bitiyo anca aklımda kaldığıyla cevap veriyorum unuttuklarım kusura bakmasın sohbet ortamında onlarlada konuşuruz.

iyi geceler fıstıklar... bişe sorcam size canlarım ben bu ayda hamile kalmazsam eylüün başında randevum var doktora gideceğim ama ilk defa erkek doktora gideceğim sizce erkek doktorlar daha nazik daha kibarmı ben kime sorsam erkekler bayanlara göre daha anlayışlılar falan diyorlar..açıkçası biraz çekiniyorum ne dersiniz?
Eyşan dr iyiyse bayanda erkekte fark etmiyo ikiside anlayışlı cnm ama bazı drlardan insanlar çok memnun kalıyo arkadaşlar yönlendiriyo o kişiden sonuç almış çok kişi olabiliyo erkekte olsa ayırt etmiyo utangaçlığı kenara atmaya çalışıyorlar sen nasıl istiyorsan öyle davran.

Smart senlen harbi denk gelipte sohbet edemedikcnm.

Evet ya!Öyle oldu 😕 Bir dahakine inşallah! 🙂 Ben de gelişmeleri takip etmek maksatlı giriyorum;bakalım bu hafta neler olacak 😀 Yoncaxla Selzeh'den umutluyum.

Selzeh içime doğuyor nedenini bilmiyorum :ruyam: ;Yoncax'da çok çalıştı kaçırmış olması mümkün değil diye düşünüyorum.. :gathering:

Geri