Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim canım sen nasılsın dün evde olsam testi sabah yap derdim yatırmazdım canım sana çünkü ben 2gün geçince sabah yaptım netti ikinci çizgi 5gün geçince sağlık ocağına gittim kayıt yapılsın diye bir testte orda yapıldı 10da falan o gün çıkmadı kan testine gönderdiler yani 5 gün geçince bile sabah idrarı olmadığı için çıkmadı sabah tekrar yap istersen senin varsada çıkmazdı sabaha kadar tutup gittim ben 5 gibi uyanmışım o zaman yapmıştım çıkmıştı
anladım canım belkide ondan çıkmamıştır biraz daha beklicem test için henüz gelmedi reglim bakalım biraz daha sabredicem olmazsada kısmet değilmiş canım ya senin nasıl gidiyo hamilelik oruç tutmuyosun dimi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

ecem09.........................18 ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)
vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos

nurci...........................23 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

nur85............................15 Eylül

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

anladım canım belkide ondan çıkmamıştır biraz daha beklicem test için henüz gelmedi reglim bakalım biraz daha sabredicem olmazsada kısmet değilmiş canım ya senin nasıl gidiyo hamilelik oruç tutmuyosun dimi

tutuyorum canım orucumu rahat hamileleliğimde biraz halsizliğim oluyor o kadar evden çıkmayıncada sorun olmaz bu gün dr gitmeyi düşünüyordum alışayım biraz oruca diye çıkmadım evden güvenemedim kendime ,yarın sabah yap çıkar yarın iki gün mü geçmiş oluyor senin ,ümidini kesme bence sen hamilesin canım çok ümitliyim senden belirtilerin nasıl gidiyor

tutuyorum canım orucumu rahat hamileleliğimde biraz halsizliğim oluyor o kadar evden çıkmayıncada sorun olmaz bu gün dr gitmeyi düşünüyordum alışayım biraz oruca diye çıkmadım evden güvenemedim kendime ,yarın sabah yap çıkar yarın iki gün mü geçmiş oluyor senin ,ümidini kesme bence sen hamilesin canım çok ümitliyim senden belirtilerin nasıl gidiyor

inşallah canım benim 2-3 aydan beri 5 gün öne atıyor reglim geçen ay 25inde leke gelip 26 sında oldum tamda net değilim gün konusunda ama olmam gerekiyo bu günlerde biliyomusun akıntım devam ediyo hala bide sancılarım

Geri