Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

teşk.canım evet kolay değil ben bunu çok iyi biliyorum çünki evliliğime ailem onay vermemişte benim zorumla ve mücadelemle olmuştu ama nerden bilebilirdim böyle olucağını şimdi zamana bıraktım hayırlısı neyse o olsun

hayırlısı olsun canım ya ama kendiniz bilirsiniz artık biz bilmiyoruz sorun nedir tabi yürüt demesi kolay bilirim çeken için çok zor oluyor Allah hakında hayırlı olanı versin canım

sağol canım allahın izniyle yarın sabah yapıcam sizi mutlaka haberdar ederim ama içimdeki ses yok diyor nedense

canım yazmışsın bana ama yerimde değildimmm neyse vahidem yazmış cvp sana yarın ilk idrarınla yap bakalımmm inş.çıkar çıkmazsada üzülme bazı hcg hormonları idrarara geç karışır kanda yaptırısın ok.hadi güzel haberler ver bize canım

Fatoscum Efsundan haberin varmı canım 3 gündür yok ortalıkta, ateş tablom yorum bekler ateşim iyi gidiyor gördün mü artışta inş düşmez... şimdilik başka bir belrti hissetmiyorum ama hafif bir göğüs acısı var 2 gündür hafif bir öğle saatine doğru bulantı yaşadım, bi de karnım gaz gibi ağrılar var.... ???

canım selam efsunu bende göremedim tatlım ya msn sinide açmıyo bende merak ediyorummm bana memlekete gidiceğini söylemişti fakat ne zmandı hatırlayamıyorummm yani samsuna da gitmiş olabilir canımmm.olmadı ben yorum yaparım sizin ateş tablolarınıza seninki yüksekti bugün galiba bi bakimmm belirtilerinde var maşallah hadi hayırlısı olsun canım

Geri