M mrs m. Daimi Üye Üye 22 Ağustos 2009 #14.101 duygum_06' Alıntı: slm kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... slm iyiyim sen?
duygum_06 Hamiş Melek 22 Ağustos 2009 #14.102 mrs m.' Alıntı: slm iyiyim sen? Genişletmek için tıkla ... teşkler canım iyilik bendende araştırma yapıyo ilk hamilelik belirtileri
mrs m.' Alıntı: slm iyiyim sen? Genişletmek için tıkla ... teşkler canım iyilik bendende araştırma yapıyo ilk hamilelik belirtileri
M mrs m. Daimi Üye Üye 22 Ağustos 2009 #14.103 duygum_06' Alıntı: teşkler canım iyilik bendende araştırma yapıyo ilk hamilelik belirtileri Genişletmek için tıkla ... nasıııııllll yoksa regl günün geçti mi
duygum_06' Alıntı: teşkler canım iyilik bendende araştırma yapıyo ilk hamilelik belirtileri Genişletmek için tıkla ... nasıııııllll yoksa regl günün geçti mi
kış güneşi Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2009 #14.104 duygum_06' Alıntı: slm kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın belirtilerin nasıl gidiyor
duygum_06' Alıntı: slm kızlar nasılsınız Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım sen nasılsın belirtilerin nasıl gidiyor
butterfly45 Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2009 #14.105 Slm kızlar...Bayaaa da geç oldu ama bakalım kimler var kimler yok??
butterfly45 Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2009 #14.107 Eceeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikkkkkkkkk ederiiiiimmmm canııımmmm🙂 Allah'ım darısı bizim başımıza inş
Eceeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm tebrikkkkkkkkk ederiiiiimmmm canııımmmm🙂 Allah'ım darısı bizim başımıza inş
duygum_06 Hamiş Melek 22 Ağustos 2009 #14.108 yok canım regli geçmedi ama göğüs ucu ağrım var 2-3 gündür böyle onda bi bakıyım dedim böyle hissedipte pozitif sonuç alan olmuşmu die
yok canım regli geçmedi ama göğüs ucu ağrım var 2-3 gündür böyle onda bi bakıyım dedim böyle hissedipte pozitif sonuç alan olmuşmu die
duygum_06 Hamiş Melek 22 Ağustos 2009 #14.109 kış güneşi nasılsın hayatım nasıl gidiyo gebelik canım senin belirtilerin arasında varmıydı göğüs ucunda acı yada hassasiyet
kış güneşi nasılsın hayatım nasıl gidiyo gebelik canım senin belirtilerin arasında varmıydı göğüs ucunda acı yada hassasiyet
butterfly45 Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2009 #14.110 duygum_06' Alıntı: yok canım regli geçmedi ama göğüs ucu ağrım var 2-3 gündür böyle onda bi bakıyım dedim böyle hissedipte pozitif sonuç alan olmuşmu die Genişletmek için tıkla ... Mrb Duygucum, yaa benim de göğüsler şişti ve üzerine yatamıyorum ...Başka da bişey yok zaten...Ümitlendim ama ben yine de🙂
duygum_06' Alıntı: yok canım regli geçmedi ama göğüs ucu ağrım var 2-3 gündür böyle onda bi bakıyım dedim böyle hissedipte pozitif sonuç alan olmuşmu die Genişletmek için tıkla ... Mrb Duygucum, yaa benim de göğüsler şişti ve üzerine yatamıyorum ...Başka da bişey yok zaten...Ümitlendim ama ben yine de🙂