yoncax
Hamiş Melek
ayyy canım inşallahhhhh yaaaa,niye olmasınİşte benimde 10 gün kala falan oldu 4-5 gündür var adetime de 5-6 gün var, Allahım Allahımgaliba bu sefer oldu kızlar yaaaaaaaaa
ayyy canım inşallahhhhh yaaaa,niye olmasınİşte benimde 10 gün kala falan oldu 4-5 gündür var adetime de 5-6 gün var, Allahım Allahımgaliba bu sefer oldu kızlar yaaaaaaaaa
ah canım bişeyler olsun ben beklerim valla seni söz acele ettirmem sanaama canım zaten günün yeterınce geçtı senın yanı varsa çıkar artık sabahkı ıdrarınla yaparsın bu sefer çıkar yanı gebelık varsa o yuzden bu kadar takma kafana ama sen bılırsın yınede ama bende bekletıcem sızı böyle bak görün![]()
aşkolsun kız ben bekletiyormuyum bak salı dedim yarın yapcam dün bile size sözverdim diye çarşıdan gelip gelip haber verdim bak,yoksa sizi önemsemesem amaaaan sonra girerim derdimama canım zaten günün yeterınce geçtı senın yanı varsa çıkar artık sabahkı ıdrarınla yaparsın bu sefer çıkar yanı gebelık varsa o yuzden bu kadar takma kafana ama sen bılırsın yınede ama bende bekletıcem sızı böyle bak görün![]()
görüşürüz canım kendine iyi bak 🙂Market alışverişe çıkıyorum kızlar birşey isteyen varmı 🙂
Hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzere... byy şimdilik
ah canım bişeyler olsun ben beklerim valla seni söz acele ettirmem sana
tamam canım iyi alışverişler sana sonra görüşürüzMarket alışverişe çıkıyorum kızlar birşey isteyen varmı 🙂
Hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzere... byy şimdilik
aşkolsun kız ben bekletiyormuyum bak salı dedim yarın yapcam dün bile size sözverdim diye çarşıdan gelip gelip haber verdim bak,yoksa sizi önemsemesem amaaaan sonra girerim derdim
canım selzeh haklı aslında sen benden öncesin senin hayda hayda çıkar bitanem ya,bence çok bekleme,tabi yinede sen daha iyi bilirsin ama,çıksın bir an evvel işteah canım bişeyler olsun ben beklerim valla seni söz acele ettirmem sana
yaanii evet olabilir :loco:o zaman gelsın ben görücem sızlerı sımdı öyle dıyorsun ama o gün gelınce yap yap dersın sen canım ben bılıyorum