yoncax Hamiş Melek 23 Ağustos 2009 #14.591 selzeh' Alıntı: ben karısmam bak yazıp öyle gıdeceksın saglık ocagına yoksa bız özellıklede ben çatlarım burda ve geldıgınde de kızarım heeee ona göre Genişletmek için tıkla ... tamam canım ne yapıp edip yazarım,kızma sen
selzeh' Alıntı: ben karısmam bak yazıp öyle gıdeceksın saglık ocagına yoksa bız özellıklede ben çatlarım burda ve geldıgınde de kızarım heeee ona göre Genişletmek için tıkla ... tamam canım ne yapıp edip yazarım,kızma sen
butterfly45 Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #14.592 Ben çıkıyorum kızlar Duygumu çok merak etmiştim ama gireceğim arada bir.Haber verir inş.
yoncax Hamiş Melek 23 Ağustos 2009 #14.594 butterfly45' Alıntı: Ben çıkıyorum kızlar Duygumu çok merak etmiştim ama gireceğim arada bir.Haber verir inş. Genişletmek için tıkla ... tamam canım
butterfly45' Alıntı: Ben çıkıyorum kızlar Duygumu çok merak etmiştim ama gireceğim arada bir.Haber verir inş. Genişletmek için tıkla ... tamam canım
yoncax Hamiş Melek 23 Ağustos 2009 #14.595 sultan' Alıntı: selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize.nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz canım ya duyguyu bekliyoruz heyecanla🙂
sultan' Alıntı: selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize.nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... iyiyiz canım ya duyguyu bekliyoruz heyecanla🙂
niisam Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #14.596 butterfly45' Alıntı: İi akşamlar canım nasılsın??? Genişletmek için tıkla ... tşk.canım sen nasılsın beklemekle geçiyor günlerimiz acaba nezaman bebişimiz olacak diye allahım hepimize nasip eder inşallah (amin)
butterfly45' Alıntı: İi akşamlar canım nasılsın??? Genişletmek için tıkla ... tşk.canım sen nasılsın beklemekle geçiyor günlerimiz acaba nezaman bebişimiz olacak diye allahım hepimize nasip eder inşallah (amin)
niisam Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #14.597 yoncax' Alıntı: iyiyiz canım ya duyguyu bekliyoruz heyecanla🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar
yoncax' Alıntı: iyiyiz canım ya duyguyu bekliyoruz heyecanla🙂 Genişletmek için tıkla ... iyi akşamlar
S selzeh Hamiş Melek 23 Ağustos 2009 #14.598 sultan' Alıntı: selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize.nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... selam canım ıyıyız canım sen nasılsın
sultan' Alıntı: selam kızlar hayırlı akşamlar hepinize.nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... selam canım ıyıyız canım sen nasılsın
sultan Yeni Üye Üye 23 Ağustos 2009 #14.599 yoncax' Alıntı: iyiyiz canım ya duyguyu bekliyoruz heyecanla🙂 Genişletmek için tıkla ... evet ya aynen bende onu merak ettim ama yok.dedi zaten geç gelirim diye.biz uyumadan söylese bari.inşallah pozitifdir.
yoncax' Alıntı: iyiyiz canım ya duyguyu bekliyoruz heyecanla🙂 Genişletmek için tıkla ... evet ya aynen bende onu merak ettim ama yok.dedi zaten geç gelirim diye.biz uyumadan söylese bari.inşallah pozitifdir.
S selzeh Hamiş Melek 23 Ağustos 2009 #14.600 sultan' Alıntı: evet ya aynen bende onu merak ettim ama yok.dedi zaten geç gelirim diye.biz uyumadan söylese bari.inşallah pozitifdir. Genişletmek için tıkla ... ınsallah canım amın
sultan' Alıntı: evet ya aynen bende onu merak ettim ama yok.dedi zaten geç gelirim diye.biz uyumadan söylese bari.inşallah pozitifdir. Genişletmek için tıkla ... ınsallah canım amın