slm kızlar hayırlı günler hepinize.....
selam canım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
Anladım tatlım ben seni ev işleri ile uğraşıyorsun sandım...İii bakalım en uygun zamanda yap da haber ver bize...İnş senin de gelmiştir bebişinçalışıyorum canım maalesef.yetiştirmem gereken işler var.o yüzden yapamam 🙁

iyiyim cnm bebişte iyi dedı dr amcası kalp atısı cok duzgun dedı yok cnm 9 hafta 4 gunluk cnm sen nasılsın senın bebıs nasıl bulantın felan cok soru sordum galıbaYaz Güneşi nasılsın bebiş nasıl 8haftalık oldu dimi....
Çok şükür iyi gidiyor ....Selzeh inanıyorumki umarım yanılmam kesin Eylülde annesin sen içime öyle doğuyor....dedim ya inşallah yanılmam.selam canım nasılsın nasıl gıdıyor hamılelık
Yok canım benim adet günü ağrır kasıklar sonra bi daha ağrımaz o yüzden emin olamıyorum.Benim de şu an ağrısa kasıklarım hamileyim diyeceğim çünkü ağrımaz sadece ilk gün...Ama ağrı yok sadece şiş göğüsler var şimdilik...
Bakalım yaaa inş. vardır bişeylerr bee güzelimm🙂
Senin nasıl diğer aylara göre bariz belirtiler var mı veya farklı olan???
Çok şükür iyi gidiyor ....Selzeh inanıyorumki umarım yanılmam kesin Eylülde annesin sen içime öyle doğuyor....dedim ya inşallah yanılmam.
Buay Yoncaxı tutturdum sizi tutturamadım geriye Vahidemle, Duygum kaldı.
kızlar nasılsınız🙂herkese tek tek yazamadım ama tümden herkese desteklerinizden ve tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.sağlık ocağına gittik orda kantesti olmuyormuş bizi başka yere gönderdiler,kan verdim ama sonuç internetten 3-4 gibi belli olacakmış o belli olana kadar hala kendimi hamile gibi görmüyorum🙂

kızlar nasılsınız🙂herkese tek tek yazamadım ama tümden herkese desteklerinizden ve tebriklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.sağlık ocağına gittik orda kantesti olmuyormuş bizi başka yere gönderdiler,kan verdim ama sonuç internetten 3-4 gibi belli olacakmış o belli olana kadar hala kendimi hamile gibi görmüyorum🙂