inş yasamazsın tatlım benım ılkkınde boyle bısey olmamıstı bu cok farklı sankı ılk hamılelıgım gıbı herseyı bunda ogrenıyorum sankı
her hamilelik kandine hasmış cnm öle diyolar benzemezmiş yani inşallah hayırlısı olur ama kızın olur inşallah
inş yasamazsın tatlım benım ılkkınde boyle bısey olmamıstı bu cok farklı sankı ılk hamılelıgım gıbı herseyı bunda ogrenıyorum sankı
kesınlıkle oyle cnm hıc benzemıyo bırbırıne hayırlı saglıklı olsun ama gonlumuzden gecen kızher hamilelik kandine hasmış cnm öle diyolar benzemezmiş yani inşallah hayırlısı olur ama kızın olur inşallah
merhaba fatoşcum nolmuş vahideme?
ben gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? ama çıkmaz dimi da geçti bile sayılmaz...of ne zormuş beklemek....
hımm evet yaa ben de üzüldüm onun adına, benim geçen ayki durumum gibi olmuş, bir arkadaşım eğer reglin gecikmeye başladıysa yakın zamanda hamile kalırsın demişti, inşallah bu durumu beraber yaşarız vahidemle 🙂regl olmuş tatlımmm günü geçmişti ya çok umutluyduk ondan ama demekki kısmet değilmiş
ben gebelik testi yapsam çıkar mı acaba? ama çıkmaz dimi da geçti bile sayılmaz...of ne zormuş beklemek....
Selam kızlar,
Sanırım bugün regl olacağım,tüm belirtiler bunu gösteriyo.Tabloda 28-30 ağustos demiştm ama erken gelecek sanırım. bu ayda hüsranla sonuçlandı benim için 🙁(