nasıl olayım canım adetin ilk gününe göre çok çok iyiyim🙂arı sütü bal polen karışımına dün başladım allahın izniyle..onu bılıyorum canımda önemlı olan öncesınde sorun yaratıyormu acaba ona takıldı kafam sorayım dedım sagol tatlım sen nasılsın
canım tavsiye edecek arkadaşımız desen di🙂yoncax,canım hani doktor tavsiye edecektin unuttun mu beni.ben üsküdarda oturuyorum bu mekanlarda bir yere gitmek istiyorum.
geç cevap yazabilirim bi yandan çalışıyorum,işlerimle ilgiliniyorum canım
nasıl olayım canım adetin ilk gününe göre çok çok iyiyim🙂arı sütü bal polen karışımına dün başladım allahın izniyle..
canım tavsiye edecek arkadaşımız desen di🙂

benim başım dönmeye başladı herhalde.bamya yemeğiyoncax bu aksam iftar menünde ne var canım
afiyet olsun canım sana bal şeker olsun şimdi ikişilik yicen dimi senbamya yemeği
pilav
salata
sütlaç
soğanları saymıyorum zaten onlar hep var🙂
iyiyim canım sagol nasıl olayım işte,yeni endişelerle dolu bir haftaya girdim🙂şu an tek yaptığım onu faydalı şeylerle habire beslemek🙂cuma doktora gidicem hayırlısı ile,o zaman biraz daha rahatlayabilirim sanırımslm kızlar nasılsınız yoncax nasılsın hayatım taze anne adayımız nasıl yeğenimiz iyi bak ona dicem ama sen o olmadan iyi bakmaya başladın zaten tebrik ederim arkadaşım vahidem ne yaptı