ya canım ramazanya oruç tuttuğum için yatmadan duş almam gerekslm nisam bence hiç kalkma ve kesinlikle duş alma, sabah kalkınca alırsın, çünkü daha garanti oluyormuş. duş ılık olmalıymış yoksa sperm ölürmüş. yataktan kalkınca olmuyormuş.
canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın.saol arkadaşım.,döllenme olduğunda gebelik kesinleişiyormu,yani yerleşme olana kadar gelebilik başlamamış olarakmı düşünülür.biraz fazla detay sordum ama merak ediyorum canımspermler rahime bırakıldıktan 30 dk sonra kanallara geçiyor..kanallardan yumurtaya ulaşma süreci 8-9 saati buluyor ve döllenme gerçekleşiyor..döllenmiş yumurta yaklaşık 6-8 gün sonra rahime yerleşiyor..

rica ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana...genellikle belli olmaz evet ama çok nadir ilk hafta da belli olabiliyor..ama rahme tutunduktan sonra belli oluyor genelde.canım ne güzel ayrıntılı yazmışsın.saol arkadaşım.,döllenme olduğunda gebelik kesinleişiyormu,yani yerleşme olana kadar gelebilik başlamamış olarakmı düşünülür.biraz fazla detay sordum ama merak ediyorum canım![]()
İyiyim çok şükür buraların neşe kaynağı mide bulantısının geçmesini bekliyorum belkide ilküçay bulanması hiç sevilmesede iyidir herşeyde bir hayır vardır derlerya ben müthiş tatlıya bayılan biriydim şimdi yiyince daha kötü olduğum için yiyemiyorum yoksa kilolar şimdiden alır başını giderdi napardım.:loco:
Geçen yazılara bakıyorum enteresan resimler buluyorsun yine Fatoşçum bu kız alem diyorum dudağımda tatlı bir tebessümle bakıyorum yazılarına.
çok teşekkür ederim canım...tam hamilelik için yumurtanın rahime tutunması şart..zaten tutunmaması dış gebelik olarak sonuçlanıyor..yumurta rahimde değilde tıkalı olduğu kanalda gelişiyor..mutlaka rahime tutunması lazım yani..
rica ederimçok teşekkür ederim canım...

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;