fatoşcum yapacağım limonlu keki.size de gönderirim🙂buarada bişey sorcam kızlar size,ya sürekli soğan kokusu alıyorum,böyle bir hastalık var mı🙂sinir olacağım bikaç gündür bıktım bu kokudan.
nurci hayırlı olsun canım hamleymişsin listede gördüm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yaz esintisi naber canım yaa nasılsın hamişlik ii gidiyodur inş tatlım şaka maka epey geçt kaç haftalık oldu bebişin
amin canı benim inş.dualarınızı eksiketmeyinbizlerden de inşallah bizda hayırlı vakitte o alt listeye ineriz daha sonra hamilelik günlerimizi paylkaşırız inş doğumlarımızda dualar eder yollarız birbirimizi doğuma inşallah🙂saol canım benim.Allah isteyen herkese nasip etsin..
ayyy valla Allah söyletti inş canım yaa inş sende bende isteyen tüm arkadaşlarda hamiş oluruz en kısa zamanda🙂evt canım yaz güneşiydi.senşle ççok uzun zamandır görüşememiştik tatlım.nasılsın canımcanım nurcum isim karışıklığı oldu galiba, ya da allah söyletti🙂ben değil yaz güneşi halime cnm...
amin canı benim inş.dualarınızı eksiketmeyinbizlerden de inşallah bizda hayırlı vakitte o alt listeye ineriz daha sonra hamilelik günlerimizi paylkaşırız inş doğumlarımızda dualar eder yollarız birbirimizi doğuma inşallah🙂

melekler merhaba ben hala adet olmadım sabah test yaptım ama negatif çıktı
hiç böyle gecikmezdi ama bilmyrm artık desen sen hastalandınmı canım