Neyse ben artık yatayım!Çok muhabbete katılan yok sanırm boşuna beklemeyeyim.
Sizlere iyi muhabbetler.
kız nereye gıdıyosun yazdım sana görmedın herhalde canımya
Sizlere iyi muhabbetler.
Sizlere iyi muhabbetler.
merhaba canım ııyıyz sen nasılsın bakalım
canım burda kendimi çok kaptırıyorum moralim bozuluyo diye fazla girmeme kararı almış.yoncax de hamile kaldıktan sonra fazla görünmedi forumda 🙂.hamile kalanlar sonradan fazla girmiyolar herhalde siteye.
şimdi desencim senin adetin 28 günde bir oluyor sanırım..verdiğin tarihlerden o anlaşılıyor..haziranı yazmamışsın gerçi..28 07 son adetin ise demekki 25 08 de olmaz gerekiyordu..14 gün geriye gidersek 11 i yumurtlama zamanın oluyor..döllenme gerçekleştiyse eğer 9 günde yumurta rahime ulaştıyor.buda 20 si demek..daha belli olmaması normal bu şekilde gelişti ise..
Selzeh'cim sağol;tam kapatıyordum yazını gördüm.Ben de tam içimden diyordum 'acaba bilgisayar başında değil mi' diye.Ben iyiyim;takılıyorum işte buralarda.Dönmeme az kaldı keyfim yerinde anlayacağın.
Nurcicim!Yoncax hep hamile kalıp da girmeyenlere kızardı ;aynı şeyi kendisinin de yapacağını zannetmiyorum.İnşallah bir sıkıntısı yoktur.Pat diye de kesmez ayağını sanmıyorum yaaa 😕
Selzeh'cim sağol;tam kapatıyordum yazını gördüm.Ben de tam içimden diyordum 'acaba bilgisayar başında değil mi' diye.Ben iyiyim;takılıyorum işte buralarda.Dönmeme az kaldı keyfim yerinde anlayacağın.
Nurcicim!Yoncax hep hamile kalıp da girmeyenlere kızardı ;aynı şeyi kendisinin de yapacağını zannetmiyorum.İnşallah bir sıkıntısı yoktur.Pat diye de kesmez ayağını sanmıyorum yaaa 😕