yoncax
Hamiş Melek
iyi canım ne olsun işte,bugün kimsecikler yok gezmelerde herkes🙂iyiyiz cnm sen nasılsın ?
iyi canım ne olsun işte,bugün kimsecikler yok gezmelerde herkes🙂iyiyiz cnm sen nasılsın ?
iyi canım ne olsun işte,bugün kimsecikler yok gezmelerde herkes🙂
ilk kutlayan ben olmak istedim,öptüm canım

kız zaten zayıfım,olsun severim ben kilo🙂etlenip butlanayım biraz🙂sende ne var ne yok canım?haftasonu ya ondandır cnm ya zaten kaçgündür ben kimseleri göremiyorum cnm....cnm sakın ilk aylarda çok yeme ilk üç ay yediklerinden etkilenmiyo bebk sonrasında yarıyo ona bilmiyorum kilo problemin varmı ama çok kilo alırsın buda doğumu ve sağlığını etkiler hamileliğe kaptırıp çok yeme emi ben yaptım o hatayı sonra fena oldu...
canım hayırlısı olsun,önümüzdeki ay devam; yılmak yok bi tanem,bebişlerimiz elbet gelecek,dualarımızı eksik etmeyelim hiç🙂selam kızlar, ben bu sabah regl oldum, listeden beni indirin lütfen 🙁( çok üzülmedim çünkü regl belirtilerim vardı yani ona odaklanmıştım. yalnız reglim 28 günde bir olurdu 2 aydır gecikiyor. geçen ay da bu ay da 30 günde oldu, bilmiyorum neden... hayırlısı bakalım.
28 eylül diye yazabilir misiniz?
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

[/QUOTE]iyi canım ne olsun işte,bugün kimsecikler yok gezmelerde herkes🙂
ayyyy hadi kız inşallah bende adet günü bekledim gelmeyince heyecan yapmıştım,eğer yarında olmazsan pazartesi test yap net çıkıyor bitanem,ben nasıl olayım aynı,çok yorgunluk var bende habire yatıyorum🙂Merhaba annecik nasılsın bakalım,
Ben de daha regl olmadım tabloya 30 yazoım ama garanti olsun diye normalde bugün olmam lazım bakalım daha yok...
canım hayırlısı olsun,önümüzdeki ay devam; yılmak yok bi tanem,bebişlerimiz elbet gelecek,dualarımızı eksik etmeyelim hiç🙂