inşaallah canım belki sevincimizi beraber yaşarz bu ayınsallah çatlatma ıgnesı güzel sonuçlar verır tatlım çektıgın agrılara deger bende ıyıyım işte basladık canım çalışmalara hayırlısı olur ınsallah bakalım
inşaallah canım belki sevincimizi beraber yaşarz bu ayınsallah çatlatma ıgnesı güzel sonuçlar verır tatlım çektıgın agrılara deger bende ıyıyım işte basladık canım çalışmalara hayırlısı olur ınsallah bakalım
ben biraz kötüydüm canm cumartesi günü çatlatma iğnesi oldum iki gündür çok ağrı çekiyorum canım sen nasılsın çalışmalar başladımı
selam fatoşcum günaydın cansı nasılsınız?
![]()
Sevgili kankimmm!!!!
Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok bağlanarak geçsin.hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayın!yuvanızdan sevgi eksik olmasın.EVLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN🙂)))

inşaallah canım belki sevincimizi beraber yaşarz bu ay

selam fatoşcum günaydın cansı nasılsınız?
ayy canım benim bide oruçlu oruçlu zor tabi Allah kolaylık versin canım.bende iyiyim işte yaşayıp gidiyoruz.günaydın hayatımmm off yine pazartesi ve canım yine hiç iş yapmak istemiyo🙁((ama birsürüde iş beni bekliyo🙁neyse yapıcaz bişeyler sen nasılsın hayatım?
canım benim adetimin 4. günü klomen hap kullandım daha sonra doktorum adetin 14. günü kontrole çağırdı 3 tane yumurtam oluşmuş o gün ovitrelle diye çatlatma iğnesi vuruldu iki akşam ilişki önerdi şimdi beklemedeyim canımgünaydın canım geçmiş olsun bişey sorucam şimdi bende ramazandan sonra bu çatlatma iğnelerine başlıcam ban biraz bilgi verirmisin nasıl oluyo neler yapıyoruz?