insallah oyle olmustur canim.
bilmiyorum canim ya umarim erken diyedir.sen nasilsin canim?
evet amin canim. benim hesabima gore bugun dorduncu gun.selzehcim listeyi bi tazelesen cnm metos kaç gün geciktin merak ettim sende benim gibi bu ay garip şeyler yaşıyosun cnm allah hakkımızda hayırlısını verir inşallah
Günaydın kızlar nasılsınız?
desencim regli olmana üzüldüm ama eminim ki en yakın zamanda bebişinle birlikte olacaksın.
selzehcim evlilik yıldönümünmüş .daha nice,mutlu,uzun yıllar geçirmenizi canı yürekten dilerim.Allah bi yastıkta kocatsın 🙂
canım inşallah hamilesindir istersen yarında regl olmazsan kan tahlili yaptır en azından için rahatlar bak benimde geçen ay 4 gün gecikti testte nagatif çıkmıştı en sonunda kan testi yaptırdım sonucu alamadan regl olduminsallah oyle olmustur canim.
inşallah vardır bişeyler tatlım yoksada üzme kendini
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

evet gerçekten çok zor bir şey bunları denk getirebilmek.işte oda mevlanın takdiri.sıkma canını bitanemya inşallah hamişsindirde boşa çıkmaz yediklerin.cnm ateşimi ölçüyorum ya ben ona göre yumurtladım ama tabiki bilinmez geçenlerde okudum kadınlar ayda bikaçkez yumurtlayabiliyomuşş bu adetken bile oluyomuş yani öle 14 felan diye kesin bişey yok kadına göre değişiyo cnm ve yumurta 8 saat duruyomuş rahimde sonrasında çatlayıp gidiyomuş yani o 8 saatte tutması gerek nekadar zor bişey tabi spermde 48 saat canlı kalıyo o arada kalırsan yani bilmiyorum cnm herşey olabilir en iyisi beklemek bugun orucumuda yedim ona canım sıkılıyo hayırlısı artık cnm
Canim benim insallah bu ay kavusursun bebegine.ıyıyım bende işte dün aksam basladık çalışmalara bızde hayırlısı olur ınsallah canım
evet amin canim. benim hesabima gore bugun dorduncu gun.