ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar , iyi iftarlar ...
ben çıkıyorum , herkese iyi akşamlar , iyi iftarlar ...
hep uyku modundayım.midem kötü uğraşıyoruz işte.sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
daha gidemedim özel iş yeri ha deyince izin alınmıyo.hemen patronlarım duysun istemediğim için işlerim müsait olduğunda çıkmam lazım çarşamabaya randevu aldım.bizde de aynı işte canım yumurtladım yumurtlıcam döllendi döllenecek hamile kaldım kalıcam regl oldum regl olucam 6 aydır böyle işte değişen bi şey yok.doktora gittinmi canım?
iyi dileklerin için sağol canım. eşim bu hafta ameliyat olucak bakalım umarım iyi olur. dualarınızı eksik etmeyin olur mu.neslicim okuyunca tüylerim ürperdi çok üzüldüm cnm allah en kısa zamanda acil şifalar versin eminin sürelerde geçer ve bebişiniz olur ama moral çok önemli elinden geldiği kadar gir siteye moral verelim sanna cnm hayatta öle mucizeler oluyoki önce onlara inanmak lazım sakın umutsuzluğa düşme cnm benim
MİDEN NASIL.benimki berbat hiçbir şey yiyemiyorum.sanki hemen çıkartıcakmışım gibime geliyo🙁hoşgeldin semracığım.bende aynıyım hep uyku modunda..:123::123::123:
MİDEN NASIL.benimki berbat hiçbir şey yiyemiyorum.sanki hemen çıkartıcakmışım gibime geliyo🙁
iyi canım çarşambaya b işey kalmaış inşallah her şey yolunda gider.benimde az kaldı sayılır işte bakalım nasip canımdaha gidemedim özel iş yeri ha deyince izin alınmıyo.hemen patronlarım duysun istemediğim için işlerim müsait olduğunda çıkmam lazım çarşamabaya randevu aldım.
Az kalmış senin de gününe.allahım inşallah sizede nasib eder.
Benimde 4.ayımdı bu.nasbib bu zamanaymış.sana da bu ay nasiptir inşallah.
iyi dileklerin için sağol canım. eşim bu hafta ameliyat olucak bakalım umarım iyi olur. dualarınızı eksik etmeyin olur mu.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;