hımmm bende konyaaltı migrosun ordayım cnmHayır Özlemciğim ben aslen SAMSUNluyum ama eşimin görevi icabı ANTALYAda ikamet ediyoruz,burda UNCALIda yani konya altı diye geçiyor sanırım orda oturuyoruz siz neresi?
hımmm bende konyaaltı migrosun ordayım cnmHayır Özlemciğim ben aslen SAMSUNluyum ama eşimin görevi icabı ANTALYAda ikamet ediyoruz,burda UNCALIda yani konya altı diye geçiyor sanırım orda oturuyoruz siz neresi?
Hımm komşuymuşuz kızzz😀 5M migrosta değilmi? ya oralar toros mahallesi diyemi geçiyordu?😕 yoksa daha yukarda meltemde filanmısınız?hımmm bende konyaaltı migrosun ordayım cnm
😀 öhö öhö bencil ben,kahretsin kanımdaakan şu bencillik kanına engel olamıyorum😀canım pc dondu yazamadım bi türlü ewet torosmahallesindeyim meltemde diğil yakın sayılırız genede bu arada tebrik mjna karşık vermeyen arkadaşlarımızı mazur gör hamilelik heyecanıyla yazamamışlardır bende 22 aydır bebiş bekliyorum ama yokkkkk malesefHımm komşuymuşuz kızzz😀 5M migrosta değilmi? ya oralar toros mahallesi diyemi geçiyordu?😕 yoksa daha yukarda meltemde filanmısınız?
hoşbulduk cnm sağol da sen neden aralığa kadar bekleyeceksin hayırmıBu arada aramıza yeni katılan takım arkadaşlarımızada hoşgelmişler diyorum,heyecanlı bir koşuşturmaca bizleri bekliyor,hepimiz için hayırlı olsun inşallah
Sağlık olsun canım benim eskiler bilir,benim bundan 2,5 ay önce bir gebelik söz konusuydu ama maaalesef dış gebelik neticesinde kürtajla gebeliğim sonlandırıldı bu nedenle 6 ay hamile kalmamam gerekiyor emin ol bu bekleyiş daha kötü ,en azındna sizin deneyebilme şansınız var benim oda yok,ortada bir zaman kotası var işte dedimya herşeyin başı sağlık rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin herbirimizecanım pc dondu yazamadım bi türlü ewet torosmahallesindeyim meltemde diğil yakın sayılırız genede bu arada tebrik mjna karşık vermeyen arkadaşlarımızı mazur gör hamilelik heyecanıyla yazamamışlardır bende 22 aydır bebiş bekliyorum ama yokkkkk malesef
çok geçmiş olsun cnm amin inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin cnmSağlık olsun canım benim eskiler bilir,benim bundan 2,5 ay önce bir gebelik söz konusuydu ama maaalesef dış gebelik neticesinde kürtajla gebeliğim sonlandırıldı bu nedenle 6 ay hamile kalmamam gerekiyor emin ol bu bekleyiş daha kötü ,en azındna sizin deneyebilme şansınız var benim oda yok,ortada bir zaman kotası var işte dedimya herşeyin başı sağlık rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin herbirimize
Amin canım,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun,bu arada senin eşin ne işle meşgul tatlım,madem aynı memleketteyiz belkit kanki oluruz😀çok geçmiş olsun cnm amin inşallah hepimize sağlıklı sıhatli bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin cnm