ewet cnm ya arada olan ona olur ya üzülüyorum ama napim bi tuhaf oldum gene bekliyorum gün sayıyorumya başladı stres üffffffffff
canım sakin olll, yapma kızına çok üzülürsün sonra... sakin ol,rahatlamaya çalış tatlım...
ewet cnm ya arada olan ona olur ya üzülüyorum ama napim bi tuhaf oldum gene bekliyorum gün sayıyorumya başladı stres üffffffffff
selzeh pazartesi günü için randevu aldım yaa çok heyecan yapıyorum,hayırlısı ile kesenin içinde bebişimi görüp bir kalp sesini duysam çok rahatlıycam🙂internette kalp sesi 8. haftada duyulur diyor ama benimki o vakit 6 hafta olacak ,acaba duyulurmu ki???
canım sakin olll, yapma kızına çok üzülürsün sonra... sakin ol,rahatlamaya çalış tatlım...
haklısın cnm biraz sakinleşmem lazım yoksa gidişat kötüii cnm çok şükür dünkü ağrılarımda geçti gayet iim Allah a şükür sende sıkma canını bak kızına da zarar veriyosun annesi le yapma ama kızarım haaa🙂
kizlar simdi aradim doktorumu pazartesine randevu verdi inanabiliyormusunuz o gune kadar olmazsam 12 gun olmus olacak ve ben kafayi siyiracagim.
hadi hayırlısı cnm inş gzl haberler verirsinde bizde sevinirizkizlar simdi aradim doktorumu pazartesine randevu verdi inanabiliyormusunuz o gune kadar olmazsam 12 gun olmus olacak ve ben kafayi siyiracagim.
duk cnm nasılsın nurcum nasıl gidiyor hayat
ya nasıl kan testi yapmıyorlar ya , naapsak? tüple yolla biz burada yatıralım 🙂
bencede ben kargoyla gondereyim siz bir baktirin hayriniza kizlarya nasıl kan testi yapmıyorlar ya , naapsak? tüple yolla biz burada yatıralım 🙂
SAKA SAKAvallahi gecikmis olabilir muhabbeti yapiyorlar idrar testi yap diyorlar cok komik bunlar yaa.valla bende anlamadım nasıl kan testi yapmıyolar?