canlarım hepinizi kocaman öpüyorum ve allaha emanet ediyorum ben çıkıyorum biraz uyuyayım bende başım tuttu gene byyyy
güle güle iyi uykular özlem
canlarım hepinizi kocaman öpüyorum ve allaha emanet ediyorum ben çıkıyorum biraz uyuyayım bende başım tuttu gene byyyy
hoş geldin cnm gördüğüm kadarıyla reyhandan haber yok ohhhh iisin iftara yemek yapmaycan ha gzll sende bebişlilerdensin demi nekadarlık hamilesin darısı başımıza inşallah
hoşgeldin yaz esintisi, iyiyiz sen nasılsın?
reyhana kaç zamandır burada rastlamadım inşallah hayırlı haberini alırız.
inş cnm ....iyiyim sağolasın adet yaklaşınca elimde olmadan bi heyecan oluyor,acaba bişey olur mu olmaz mı diye...
kizlar dua edin benim icin ne olur .bu arada bir usutme belirtim var surekli hapsurup tiksiriyorum ve vucudumda kirginlik var sizce belirti olabilirmi yada usutme belirtisi yasayan oldumu hamile kaldiginda?
müyoruz buyüzden biraz tedirginim sabah tst yaptım negatif çıktı ama hala regl gelmedi hiç belirtim de yok ve korunuyoruz sizce hamile olabilirmiyim lütfen bana yardım edin bu arada yoncax imbebişin hayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin fatoşçım selzeh ve diğer arkadaşlarıma da Allahım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
![]()
evet özlemcim öğretmenim, seminerler başladı işte.
kızlar merhaba,ben de işten geldim,nasılsınız?umutsuz reyhandan haber var mı,dün günüydü