Selzehcim doğum gününmüş canım.doğum günün kutlu olsun hayatım,sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı uzun yıllar dilerim.en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle.
çok tesekkür edrım canım benım ınsallah bebişimde gelmıstır kısmet artık bakalım
Selzehcim doğum gününmüş canım.doğum günün kutlu olsun hayatım,sevdiklerinle nice mutlu,sağlıklı uzun yıllar dilerim.en kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle.
kızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar

kızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar

burda o müthiş haberin gelmesini sabırsızlıkla beklicez şimdiden tebrik ederimmmmkızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar
günaydın kızlar nasılsınız ne güzel haberler var bugün🙂
selzeh canım doğum günü kutlu olsun bitanem iyiki dodun Allah sağlıklı mutlu seneler nasip etsin..
beracım senide çok tebrik ederim silik çıkmış hamilesindir tatlım inşallah kan sonucundada hayırlı haberler verirsin bize...
günaydın kızlar nasılsınız ne güzel haberler var bugün🙂
selzeh canım doğum günü kutlu olsun bitanem iyiki dodun Allah sağlıklı mutlu seneler nasip etsin..
beracım senide çok tebrik ederim silik çıkmış hamilesindir tatlım inşallah kan sonucundada hayırlı haberler verirsin bize...
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;