çok geçmiş olsun canım dikkatli ol gerçekten havalr kötü bi soğuk bi sıcakhoşbulduk cnm yaa ayy bugün fenayım bende tatlım grip olmuşum boğazım sabah kötüydü şimdi ii gibi ama sesim tuhaflaştı vücudumda kırgın bu havalar perişan ediyo bzi yaa
çok geçmiş olsun canım dikkatli ol gerçekten havalr kötü bi soğuk bi sıcakhoşbulduk cnm yaa ayy bugün fenayım bende tatlım grip olmuşum boğazım sabah kötüydü şimdi ii gibi ama sesim tuhaflaştı vücudumda kırgın bu havalar perişan ediyo bzi yaa
çok saol tatlım bakalım tedavinin sonucunu bekliyoruz inşallah düzelicek bende iyiyim şükür biraz midem kötü bugün oda oruçtan sanırımçok şükür şimdilik iyiyim.ANNENE ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.inşallah önemli bir şey yoktur.sen nasılsın
amin canım inşallah iyi dilekleriniz için çok teşekkürler Allahım tüm hastalara şifalar versin ayy ordaki hastaları gidipte görünce o kadar kötü oluyorumki hayatta en önemli şey sağlık Rabbim hepimize en başta sağlık sıhhat versin
önümde sağımda solumda bir sürü iş var.içimden yapmak gelmiyo.🙂ama çok şükür iyiyim.sadece uykularımla kanki oldum iyice🙂semracım sende hoşgeldin tatlım yeni anne adayımız nasıl bakalımmm kendini nasıl hissediyo
hoşbulduk cnm yaa ayy bugün fenayım bende tatlım grip olmuşum boğazım sabah kötüydü şimdi ii gibi ama sesim tuhaflaştı vücudumda kırgın bu havalar perişan ediyo bzi yaa
beraaaa canım yaaa çok am çok sevindim bitanem Allah hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin kucağına hayırlısıyla almayı nasip eylesin cnm hemen haber ver bizlere sonucunu taşıyalım seni alta artıkkızlar nasılsınız sizlerden uzak kaldım bıraz ama sizleri çok özledim kızlar benım günüm geçti 5gün bugun test yaptım hafif pembe bı çizgi çık saat 3gibide kan testının sonucunu alacam ama inanamıyorum kızlar
hoşbulduk cnm.nasıl geçiyo hamilelik sanırım uykun çokmuş uyu tatlım yaa uyuyabildiğin kadar dinlen valla hamileliğin tadını çıkar nazını da yap ohhh keyif sür kız
çok güzel oluyo. :zuha:vahidem anneciğine allah şifalar versin canım geçmiş olsuninşallah canım inşallah
özel bi şirketteyim canım turizm şirketi üye ilişkileri sorumlusuyum turizmde gece gündüz açık olması gereken bir yer o yüzden vardiyalı çalışıyorum annemde bel fıtığı tedavisi görüyor canım
önümde sağımda solumda bir sürü iş var.içimden yapmak gelmiyo.🙂ama çok şükür iyiyim.sadece uykularımla kanki oldum iyice🙂
sen nasılsın bakalım