ya kusura bakma canım bir yandan da iş yapmaya çalışıyorumda🙂semraaaaaaaaaaaaa!!!!!huhuuuuuuuu duymuyo musun kızzzz 🙂
ya kusura bakma canım bir yandan da iş yapmaya çalışıyorumda🙂semraaaaaaaaaaaaa!!!!!huhuuuuuuuu duymuyo musun kızzzz 🙂
ama gecede kalkıyorsan sahura ondanda olabilir canım.işlerinde yoğunsa.senin regl kaç gün var.hadi diğerleri oruçtan.ALLAH HAYIRLARA ÇIKARSIN
karnımda şişlik hissediyorum.gaz oluyor sanki. yemek yiyemiyorum.nerden oluyorsa gaz.ORUcumuda tutuyorum🙂içim bir türlü elvermedi bırakmaya.bir arkadaşım vardı oda geçen sen bu zamanlarda hamile kalmıştı tutmuştu orucunu.bebişi 4 aylık şimdi tosun gibi maşallah.çok zorlanamzsam devam edicem.ama gündüz oruçlu olmama rağmen tıkanıyorum iftarda.normaldir herhalde.arkadaşım da öyle olmuştu çünkü hatırlıyorum🙂
BENDE çok zorlamıyorum geri çıkıcak yoksa🙂 meyvel felan yemeye çalışıyorum yatana kadar midem aldıkça.tatlıyı çok severdim ben ama yiyemiyorum göresim bile yok.tecrübeli arkadaşlar var.ilk zamanlar böyle olurmuş.için rahat olsun.daha yeni başlıyoruz.ama bunlar bir sorun değil kafanı takmaanladım canım ben tutmuyorum oruç.yediklerimide zar zor yiyorum anlamadım valla nie böyle oldu.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

AH canım allah yardımcın olsun.hiç moralini bozma ümidini kaybetme.AMİNN CANIMMM SAĞOLASIN.iş yerim hiç yoğun olmazmı ah ahhhh.kafam çatlıyo artıkkk.valla canım benim reglimi ben bi bilsem sizede söylicem ama biraz karışık benim durumum hap falan kullanıyorum o yüzden günlernide tam tespit edemiyorum
BENDE çok zorlamıyorum geri çıkıcak yoksa🙂 meyvel felan yemeye çalışıyorum yatana kadar midem aldıkça.tatlıyı çok severdim ben ama yiyemiyorum göresim bile yok.tecrübeli arkadaşlar var.ilk zamanlar böyle olurmuş.için rahat olsun.daha yeni başlıyoruz.ama bunlar bir sorun değil kafanı takma
AH canım allah yardımcın olsun.hiç moralini bozma ümidini kaybetme.
bak ne anlatıcam.nasip çok önemli çünkü
trabzonluyum ben esas.köyde fındık bahçesine yemek yollarız bahçeler uzak olduğu için.cacık yaptım aklımdanda biraz kendime ayırayım diye geçiriyorum.sonra telaşeyle yolladım hepsini🙂aklıma gelince o kadar üzüldümki hergün de yoğurt yapmıyoruz çünkü köy yeri nerden de alcan.bir kaç gün sonra buzdolabında bir baktım duruyor meğer bir kase artmış annemde getirmiş dolaba koymuş.
senin anlıcan canımcım her ne olursa olsun nasibin seni er geç bulucaktır.sen yeterki ümidini kaybetme