sağol canım güle güle sanada hayırlı iftarlar kendine iyi bak.bende çıkıyorum kızlarrr kendinize dikkat edin yarın görüşürz inş.öptüm hepinizi hayırlı iftarlar
grşz fatoşcum sanada hayırlıbende çıkıyorum kızlarrr kendinize dikkat edin yarın görüşürz inş.öptüm hepinizi hayırlı iftarlar
canım geçmiş olsun bende senin grip olmuştum öyle ballı ıhlamur içmiştim he bide tavuk suyuçorba yapmıştım 2 günde ayağa kaldırdı benim antibiotik değerinde muhakkak tavsiye ederim canım.slmkızlarrr.sanki vucudumdan kamyon geçmiş gibi her yanım ağrıyooo.ilaç almamak için direniyorum ama napıcam bilmiyom yaaa sarımsaktı ıhlamurdu herşeyyaptım kızlar bildiğiniz başka bitkiler varsa gribe ii gelen yazarmısınız
slmkızlarrr.sanki vucudumdan kamyon geçmiş gibi her yanım ağrıyooo.ilaç almamak için direniyorum ama napıcam bilmiyom yaaa sarımsaktı ıhlamurdu herşeyyaptım kızlar bildiğiniz başka bitkiler varsa gribe ii gelen yazarmısınız
aynen canım ballı ıhlamur içtim bende.bide sarımsak yedimdoğal antibiyotik diye.ama çorbayıda yaparım artık sağol cnm benim haberlerini bekliyoz seninsde hayırlısı inşcanım geçmiş olsun bende senin grip olmuştum öyle ballı ıhlamur içmiştim he bide tavuk suyuçorba yapmıştım 2 günde ayağa kaldırdı benim antibiotik değerinde muhakkak tavsiye ederim canım.