günaydın şirinecim hoş geldin umarım hepimiz için aydınlık mutlu sağlıklı bir gün olurGünaydın kızlar;
günaydın şirinecim hoş geldin umarım hepimiz için aydınlık mutlu sağlıklı bir gün olurGünaydın kızlar;
ay hadi hayırlısı cnm bakalım zor oluyor aç karna kan aldırmak ama napcan tek bebişim olsunda kan aldırayım🙂iyiyim canım,bende bugün doktora kontrle gidicem 1 de ,üç lü test yapılacak,cok merak ediyorum ya yerimde duramıyorum,işallah herşey normal cıkar,kahvaltıda yapmadım kan alınacak diye açlıktan bayılacam![]()
canım ben hada öncede 6 yada 7 haftada kan vermiştim,doktor istemişti benden değerlerimi kontrol etmişti bişey cıkmamıstı,sende doktoruna bi sor seninde vermen gerekiyorsa ver yani sonra sorun olmasın canımgünaydın hayatım hoşgeldin nasılsın?
evet canım ya öyle sana katılıyorum,aç kalamak benim için sorun değil ama cünyır aç kalmasın diye düşünüyorum:laughay hadi hayırlısı cnm bakalım zor oluyor aç karna kan aldırmak ama napcan tek bebişim olsunda kan aldırayım🙂
llahım sizlerede en yakın zmanda nasip eder işallah canımmmmmiyi dileklerin için sagol canımmm,Allahım sizlerede şu mübarek günlerde en yakın zmanda bebek nasip eder.....günaydın şirinecim hoş geldin umarım hepimiz için aydınlık mutlu sağlıklı bir gün olur
ewet haklısın cnm ama merak etme bişeycik olmaz teyzesine dayanıklıdır o inşallah cnm bişeyler oluyor ama sonuda hayırlı olur umarımevet canım ya öyle sana katılıyorum,aç kalamak benim için sorun değil ama cünyır aç kalmasın diye düşünüyorum:laughllahım sizlerede en yakın zmanda nasip eder işallah canımmmmm
olur canım ya yeterki sen iste neden olmasın ,bakarsın yakında senin doktor kontrollerini tartısırz bebeğinin sağlığını öğreniriz ay ne güzel olurr....ewet haklısın cnm ama merak etme bişeycik olmaz teyzesine dayanıklıdır o inşallah cnm bişeyler oluyor ama sonuda hayırlı olur umarım
kizlar benim adimi neden sildiniz listeden anlayamadim bugun nette problem vardi bir turlu giremedim.neyse ilgilenen arkadaslarim icin yaziyorum gecikmenin 9.gunu sabah test yaptim nagatif ve aksam biraz kan gordum sanirim regl oluyorum.
iyiyim canım,bende bugün doktora kontrle gidicem 1 de ,üç lü test yapılacak,cok merak ediyorum ya yerimde duramıyorum,işallah herşey normal cıkar,kahvaltıda yapmadım kan alınacak diye açlıktan bayılacam![]()