beeennnnddeee yaa bende heyecan istiyorum ne yapsak acaba rallilere mi katılsam paraşütten mi atlasam 🙂iilik canım ne olsun aynı valla herşey heyecan istiyorum artık ben heyecannnnnnnnnn🙂
iyiyim canım reglimin bitmesini bekliyorum sen nasılsın?aramızda hep 15 gün oluyor birizimin günü yaklaşırken diğerimiz regli oluyor her seferinde.ee bu seferde senin günü az kaldı!ateş ölçüyormusun yine?selam canım nasılsın🙂
iyiyim canım reglimin bitmesini bekliyorum sen nasılsın?aramızda hep 15 gün oluyor birizimin günü yaklaşırken diğerimiz regli oluyor her seferinde.ee bu seferde senin günü az kaldı!ateş ölçüyormusun yine?
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

ıyıyım bende işte napayım evet canım öyle oluyor ates ölçmüyorum canım reglıme yakın bakıcam kendını bellı edecek nasılsa🙂[/QUOTE
ya bende başlama istiyorum reglimin 4.cü günü başlamış olucam yine de bi işe yararmı diyecektim.bugün almaya gidicemde ateş ölçer hafta sonu açık eczane bulamadım.
ya bende başlama istiyorum reglimin 4.cü günü başlamış olucam yine de bi işe yararmı diyecektim.bugün almaya gidicemde ateş ölçer hafta sonu açık eczane bulamadım.
tamam o zaman alayım birazdan çıkarım.sen ne zaman başlyacksın ölçmeye?sen al canım ölçersın yınede regl atesını bılsen daha ıyı olurdu tabıkı ona göre regl günün gelınce daha net anlasılırdı ama al sen yınede🙂
tamam o zaman alayım birazdan çıkarım.sen ne zaman başlyacksın ölçmeye?