Asıl sen nasılsın iyiyiz çok şükür.Mide bulantıları biazalıyo bi artıyo.🙂slm arkadaşlar yine geldim nasılsınız
slm hanımlar........
slm arkadaşlar nasılsınız beklemek çok zor bekle bekle zaman geçmiyor.ya bişey soracağım benim aklımın pek alamadığı bişey biz eşimin görevi nedeniyle doğuda görev yapıyoruz bende memurum nüfus müdürlüğünde çalışıyorum ve burdaki insanların 10 taneden aşşağı çocuğu yok valla nasıl oluyor anlamıyorum ve yeni doğan bebeklerine nüfus cüzdanı almaya geliyorlar annenin ve babanın yaşına bakıyorum 50/55 yaş üstü valla biz genciz beceremiyoruz onların bu yaşte çocukları oluyor aklım ermiyor 🙂
Merhaba iyiyim teşekkürler. Ya daha dün bu konuyu biz de eşimle konuştuk. Hayret dedik 8-10 çocukları nasıl oluyor diye şaşırdık, sonra kafa yormadıkları için belki de dedik 🙂
Kadınlarda maşallah hamileliğe iyi dayanıyor o kadar çocuğa kolay değil hamilelik.🙂
ah canım nasıl oluyum aynı fark sadece işlerimin yoğunluğunun birazdaha artması...Asıl sen nasılsın iyiyiz çok şükür.Mide bulantıları biazalıyo bi artıyo.🙂
Öylede zor ya bizim mahelledede var bi tane üstüne kuma gelen ALLAH yrdım etsin dinimiz o kadar inceki herkes anlamaya çalışsa böyle olmaz zaten...buralarda kadının değeri yok canım bide çok eşlilik var malesef