Ben de çok kasık ağrısı çektiğim için bu ay biliyorum insanı nasıl rahatsız ettiğini.Ama inş seninki hamilelikten dolayı oluyordur.
Ayy canım inş.benimki hamileliktendir.olmazsada zaten dr.ma gidicem bayramdan sonra bakalımm tedaviye başlıcak
Ben de çok kasık ağrısı çektiğim için bu ay biliyorum insanı nasıl rahatsız ettiğini.Ama inş seninki hamilelikten dolayı oluyordur.
ınş tatlım hersey yolundadır dr gorebılırse ogrenırız cınsıyetını saglıklı hayırlı evlat olsunda fark etmez kız erkek cnm senın belırtıler devammı
ınş saglıklı olur cnm allah sızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın en kısa zamanda hoş senın bebiş geldı gıbıtabiki öyle canımcım kız oğlan farketmez allah sağlıklı sıhhatli nur topu gibi bi evlat versin inş.
ınş tatlım hersey yolundadır dr gorebılırse ogrenırız cınsıyetını saglıklı hayırlı evlat olsunda fark etmez kız erkek cnm senın belırtıler devammı
ınş saglıklı olur cnm allah sızlerede saglıklı hayırlı evlatlar versın en kısa zamanda hoş senın bebiş geldı gıbı
cnm benm yınede umıtlendırmek ıstemem ama bana oyle gelıyo kasık batmaları halsızlık bunlar bosa degılayy yerim seni yerim yerim ağzından bal damlıyo valla inşallah dediğin gibidir canım yaa
tünaydınnnnn canım🙂