Bu ay gelir insallah canim benim.ıyıyım bende işte beklıyorum zamanım gelsın dıye🙂
Bu ay gelir insallah canim benim.ıyıyım bende işte beklıyorum zamanım gelsın dıye🙂
benim kalbim fazlasına dayanamıcak cnm ya seni ümitlendirmekte istemiyorum ama çok sevindim inankii inşallah halimesindir cnm ya bu bekleyişin boşa çıkarmaz rabbim ayın kaçına kadar bekliceksin şimdii ?
Bu ay gelir insallah canim benim.
biliyorum heyecanlisin canim benim yaa insallah hamilesindir belirtilerin benimkilere benziyor bakalim ne cikacak hayirlisi arkadasim ,allahim dualarimizi kabul etsin insallah.
Evet var canim cok uyukluyorum cok acikiyorum benim hic midem kazinmazdi,acikinca midem kaziniyor fena halde halsizlik var sinirlerim olmadik zaman da bozuluyor.belim cok agiriyor kopuyorcasina Bunun gibi askim.cnm ya baya olmuş senin inşallah hayırlı haberler alırız senden eğer hamile değilsende zaten bu kadar gecikmesinin sebebinin araştırlması gerek belirtiler varmıı?
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ 

Evet var canim cok uyukluyorum cok acikiyorum benim hic midem kazinmazdi,acikinca midem kaziniyor fena halde halsizlik var sinirlerim olmadik zaman da bozuluyor.belim cok agiriyor kopuyorcasina Bunun gibi askim.
birde goguslerimde damarlar belirginlesti bu olurmu normalmi bilmiyorum.
kizlar ben bugun kan testi sonucunu aliyorum turkiye saatiyle 6:30 aksama dogru yani kalbim yerinden cikacak .
<Fatoşum sende güzel haberler ver bize , eylülde hamiş çıkartamadık , sevinelim ,kutlayalım hepberaberr..benim bir sorum var kısslarr ; adetin 11. günü bu gün belimde hafif adet ağrısı var , dün akşam ve bu sabah şeffaf kremsi akıntı geldi , karnımın altında gerginlik ve çok kısa süreli sızılar var , yumurtluyormuyummm????? bu gece ve bu günden itibaren gün aşırı ilişki faydalı olur diye biliyorum doğrumu?Beni bilgilendirin ne olurrrr...Ah ah bide beni sorsan elacım inş.güzel haberler veririm canım.akşam göğüslerime bıçak saplar gibi bi ağrı geldi ara sıra kaşınıyo okadar.evt en ufak şeye sinirlenir oldum ani geliyo gidiyo ama